צילומים: קשת זאבי, אייל גרניט, אנטולי קריניצקי, משה פילברג, סטודיו אוסם, יחצ
פתיבר אצבעות שוקולד של אסם-נסטלה
פתיבר אסם האייקוני הביסקוויט האהוב והמצליח ביותר בישראל עם כ- 70% נתח שוק ונמצא בכל בית בישראל.
בשנה האחרונה, כבש פתיבר אסם גם את סגמנט העוגיות המפנקות עם סדרת המוצרים: פתיבר פינוקים ופתיבר דובוני שוקולד, המשלבת ביסקוויט פריך וטעים עם שוקולד חלבי מפנק בטעמים שונים ואהובים.
סדרת מוצרי פתיבר פינוקים זכתה להצלחה גדולה בקטגוריית העוגיות המפנקות, ומובילה באירוח, בנשנוש לצד הקפה, או בפינוק של סוף היום.
כעת, בהמשך להצלחה הגדולה ולקראת חג הפורים, ממשיכה אסם-נסטלה לבסס את מותג פתיבר בעולם העוגיות המפנקות עם מוצר חדש: פתיבר אצבעות שוקולד - אצבעות ביסקוויט פתיבר פריך עם שכבת שוקולד חלב במילוי קרם חלב עשיר.
המוצר החדש זכה לציון גבוה במיוחד בקרב הצרכנים והוא מיועד לכל המשפחה ולמגוון הזדמנויות צריכה: להתחלה מתוקה של הבוקר לצד הקפה, כפינוק לאחר ארוחת הצהריים, ככיבוד לאורחים או כנשנוש קליל בערב. למעשה, המוצר החדש מעניק לטועמים חוויית אכילה מפנקת כיפית וטעימה, לכל שעה ביום ולכל גיל.
לדברי ליאור עזרי, מנהל פעילות המאפה באסם-נסטלה: "לפני כשנה וחצי מותג פתיבר אסם האהוב נכנס בהצלחה גדולה לעולם העוגיות המפנקות עם סדרת מוצרים טעימה המשלבת ביסקוויט פריך ושוקולד.
אנו מתרגשים להמשיך ולהרחיב את נוכחות פתיבר בקטגוריית העוגיות המפנקות ועכשיו עם פתיבר אצבעות שוקולד – ביסקוויט פריך ועליו שכבה גדולה של שוקולד וקרם חלבי היוצרים רגעי פינוק מרגשים עם חוויות סנסוריות ייחודיות שיהפכו את הרגע למפנק יותר".
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
כשרות: משולש K (חלבי)
חברת "תבואות" משיקה 100% מיץ תפוחי עץ אורגני עם קינמון וג'ינג'ר
חברת "תבואות", המתמחה במזון אורגני, משיקה 100% מיץ תפוחי עץ אורגני עם קינמון וג'ינג'ר, ללא תוספת סוכר, עשיר בטעם ובארומה. המיץ האיכותי מתאים כמשקה סיידר חורפי, ומצוין גם כמשקה צונן וקר.
המיץ הוא חלק מסדרת מיצים אורגניים חדשה של "תבואות", הכוללת: מיץ רימונים צלול אורגני, מיץ תפוחים צלול אורגני ומיץ פירות אדומים אורגני.
יש לאחסן את המוצר במקום קריר ויבש. לאחר הפתיחה, יש לשמור בקירור.
כשר פרווה בהשגחת OU.
מחיר: 16.90 ש"ח לבקבוק של 1 ליטר.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il
ערגליות במילוי פונץ'-בננה
ערגליות אסם הוא אחד המותגים המובילים והאהובים בקטגוריית העוגיות. כולנו גדלנו עליהם והן מלוות אותנו כל חיינו, בין אם כנשנוש קטן ליד הקפה, לאירוח של חברים או בטיולים משפחתיים.
לאורך השנים, אסם-נסטלה הקפידה לרגש את קהל הצרכנים הנאמן עם מוצרים חדשים וטעימים תחת ערגליות כמו ערגליות במילוי תפוז, פטל ותפוח לצד השוקולד והתות המסורתיים.
לקראת חג הפורים, אסם-נסטלה משיקה מהדורה מיוחדת של העוגיות האהובות על כולנו-
ערגליות במילוי פונץ' בננה: מילוי אחד המשלב מיקס של 2 טעמים, פונץ ובננה, היוצרים יחד את אחד הטעמים המבוקשים והאהובים במשקאות, גלידות ועוד.
כמו כן, בהמשך להתחייבותה של אסם-נסטלה לשמירה על איכות הסביבה, גם ערגליות פונץ' בננה מושקות באריזת שקית ממותגת ללא אריזת הקרטון של ערגליות, כחלק ממהלך כולל של הפחתת שימוש באריזות.
לדברי ליאור עזרי, מנהל פעילות המאפה באסם-נסטלה: "השקת ערגליות פונץ' בננה מגיעה בהמשך למטרות שהצבנו לעצמנו, להיות מובילים בעולם הפינוק, להקשיב לטרנדים החמים ולביקוש העולה מהצרכנים. ערגליות הוא אחד המותגים האהובים ביותר של אסם-נסטלה מזה שנים, ולראשונה אנחנו מציעים ערגליות המשלבות מיקס טעמים בכל עוגייה- פונץ' ובננה. אנחנו בטוחים שהצרכנים הישראלים שכל כך אוהבים ערגליות יאהבו גם את השילוב המיוחד של הטעמים החדשים וימשיכו להתרגש יחד איתנו מכל טעם חדש תחת העוגיות האהובות".
כשרות: בד"צ העדה החרדית.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
אסם-נסטלה משיקה קטגוריה חדשה של בצק מצונן איכותי לאפייה ספונטנית ללא מאמץ
אסם-נסטלה נכנסת לתחום הבצק המצונן עם מותג חדש: אסם בונז'ור; משיקה סדרת בצקים מצוננים לאפייה מיידית: בצק עלים מצונן ובצק לפיצה לחוויית אפיה ביתית, טעימה שתשדרג בקלות כל ארוחה.
ארוחת ערב נתפסת לעיתים כמטלה מורכבת ומכבידה. החזרה המאוחרת מהעבודה והחוגים מביאה את ההורים למצב בו נדרשים להכין ארוחת ערב ללא תכנון מראש. ההורים מחפשים אחר פתרונות קלים וספונטניים שיאפשרו ארוחת ערב באפס מאמץ וב-100% שדרוג. אסם-נסטלה משיקה קטגוריה חדשה העונה על הצורך בספונטניות, חוויה ביתית של אפייה ללא צורך בהכנת בצק ומשיקה את אסם בונז'ור- סדרת בצקים מצוננים במדף המקרר.
בשנתיים האחרונות חווית הצריכה השתנתה משמעותית ואיתה גם הרגלי הבישול, האפייה והאכילה. המודעות של הישראלים לתחומי הקולינריה עלתה משמעותית והצרכנים מחפשים אחר פתרונות צריכה מהירים, קלים וטעימים. לפיכך, גם בתקופה הנוכחית, ניתן לראות כי סגמנט קיצורי הדרך נמצא בצמיחה - היות שהצרכנים מנסים לאתר פתרונות יצירתיים מקצרי זמן בבישול ובאפייה, מבלי לפגוע בחוויית ההכנה ובטעם.
סגמנט הבצק המצונן נמצא בקפיצה מרשימה החל משנת 2019 היות שמאפשר לכל אחד לחוות את תהליך האפייה ולבטא את היצירתיות אך במקביל, לשמור על זמן אפייה נמוך בניגוד להכנת בצק רגיל. הבצק המצונן הוא מרכיב רב תכליתי המהווה בסיס לאפייה מהירה ויצירתית בה כל אחד ואחת יכולים לבוא לידי ביטוי, בקלות בפשטות ובמהירות באמצעות תוספות לבצק הבסיסי.
לדברי סתיו יואלי, מנכ"לית חטיבת מזון מצונן וקפוא באסם-נסטלה: "הכניסה של אסם- נסטלה לקטגוריית הבצק המצונן נבעה מתוך הצורך שזיהינו. הצרכנים השתנו משמעותית בשנתיים האחרונות בכל הקשור לעולם הקולינריה והם מחפשים אלתורים וקיצורי דרך טעימים במינימום זמן ובכמה שפחות מאמץ. - מוצרי הבצק המצונן שלנו הזמינים להכנה בכל רגע במקרר ומאפשרים לצרכן בכל רגע ולא תכנון מוקדם לאפות ולהביא את היצירתיות שלו במטבח, עם חומר הגלם הטוב ביותר, לתוצאות קולינריות משובחות, וחווית אפייה ביתית קלה ופשוטה".
המוצרים שיושקו תחילה תחת אסם-בונז'ור:
בצק פיצה מצונן ומרודד לשימוש מידי – עד 28 ימים במקרר
בצק עלים מצונן ומרודד לשימוש מידי, למגוון מאפים וללא מרגרינה – עד 30 ימים במקרר
כשרות: בד"ץ בית יוסף
ניתן להשיג ברשתות השיווק
מילויים וציפויים למאפים, של חברת "מייסטר"
מייסטר (משנת 1997), מתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לשוק המקצועי, המוסדי והביתי.
מייסטר (משנת 1997), מתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לשוק המקצועי, המוסדי והביתי.
עם הציפויים והמילויים החדשים אפשר למלא, לצפות או גם וגם - אוזני המן, עוגיות רולדה, ריבועיות, סהרונים, מאפי שמרים או כל מטעם אחר שאוהבים - עם קרם בואנו, ציפוי קרמל מלוח, ציפוי לבן או קרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות. בסוד נגלה לכם שקרם בואנו אוהב ציפוי קרמל מלוח, ומילוי שוקולד לבן ועוגיות שחורות - אוהב ציפוי לבן. במילים אחרות, משניים יוצאים שלושה כי אפשר להכין רק עם מילוי, רק עם ציפוי או גם וגם. נכון נחמד?
בין הלקוחות המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE - מלונות היוקרה של רשת ישרוטל, רשת פתאל ורשת דן, קונדיטוריות וקונדיטורים מובילים ובהם מיקי שמו, רולדין, רשת גולדה ועוד.
⭐️ קרם בואנו: במרקם רך בטעם שוקולד חלב-נוגט נימוח. מתאים לאפייה, למוס ולמילוי. כשר חלבי. מחיר: 39 ש"ח למיכל במשקל 450 גרם
⭐️ ציפוי DIP קרמל מלוח: לציפוי מאפים, עוגיות ועוגות. במרקם שמתקשה לאחר הצינון. כשר פרווה. מחיר: 29 ש"ח למיכל במשקל 500 גרם
⭐️ קרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות: במרקם קרמי ובטעם עשיר. מתאים לאפייה, למוס ולמילוי. כשר חלבי. מחיר: 39 ש"ח למיכל במשקל 450 גרם
⭐️ ציפוי DIP לבן: לציפוי מאפים, עוגיות ועוגות. אפשר להוסיף לציפוי טעם וצבע שרוצים. הציפוי מתקשה לאחר צינון. כשר פרווה. מחיר: 29 ש"ח למיכל במשקל 500 גרם
** את הציפוי יש לחמם טרם השימוש במיקרו (בפולסים עד שנהיה נוזלי), או בבאן מארי. לצפות ואז לצנן.
כשר בהשגחת חוג חתם סופר/ לנדא, והרבנות מטה יהודה.
להשיג באתר https://www.mayster-shop.co.il, ברשתות ובחנויות מתמחות.
עוגיות טעימות מקמח כוסמין מלא של טחנת "קמח הארץ", עם שיבולת שועל ושוקולד מריר
חומרים
160 גרם קמח כוסמין מלא של "קמח הארץ"
180 גרם סוכר חום
170 גרם פתיתי שיבולת שועל של "קמח הארץ" או פתיתי כוסמין של "קמח הארץ"
120 מ"ל שמן
1 ביצה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
* גיוון ותוספות: 1/2 כוס אגוזים קצוצים * 1/2 כוס חמוציות * 1/2 כוס צימוקים
אופן ההכנה
• מחממים תנור ל-180 מעלות
• מקציפים ביצים, סוכר ושמן לתערובת בהירה
• מוסיפים את החומרים היבשים והשוקולד לקערה ומערבבים קלות
• ניתן להוסיף אחת מהתוספות (או יותר)
• יוצרים כדורים קטנים ומשטחים. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
את הקמחים של "קמח הארץ" ניתן להשיג בחנות האונליין באתר החברה, בחנויות טבע וברשתות ברחבי הארץ.
***
"קמח
הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת
קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה
בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות
ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.
הטחנה,
עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי
ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים
ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום
ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן "מולינו", הכולל דברי
מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים,
המשמש גם כמוקד ידע לאופים בכל הרמות, מאחר והוא בודק הלכה למעשה את מגוון
הקמחים.