מסעדת הלובי במלון דן פנורמה בתל אביב



צילומים: קשת זאבי

על חוף ימה של תל אביב שוכן לו מלון דן פנורמה הוותיק והטוב.
מיקומו הנהדר של בית המלון כמו גם המוניטין המצוין שלו מזרים אליו לקוחות רבים המגיעים לנפוש, לאכול ולאירועים משמחים ולכנסים מקצועיים הנערכים בו.
בלובי המלון נמצאת מסעדת הלובי הנעימה שתמיד מצליחה לשמח את הסועדים עם מנות משובחות. כעת,משיקה מסעדת הלובי תפריט חדש בניצוחו של שף המלון, איציק ידגר וסגן השף של המלון, ולד שוסטק.


בתפריט החדש של מסעדת הלובי של מלון דן פנורמה תל אביב תגלו מגוון מנות מרעננות וטעימות.

הנה מה שטעמנו ומה שחשבנו:


סלט 'מנשיה'
סלט מדהים של עשבי תיבול טריים שכמותם לא אכלתי אף פעם. אני מסקרת לא מעט מסעדות ומגיעה להרבה אירועי השקה בהם יש אוכל מצוין, ובכ"ז- בסלט עשבי תיבול כ"כ טעים לא נתקלתי עד היום.
בנוסף לעשבי התיבול תמצאו בסלט גבינת חלומי מטוגנת, לבבות ארטישוק בציפוי פריך, פיצוחים קלויים ו-ויניגרט רימונים.


הסלט היה אהוב גם על המבוגרים וגם על בני הנוער.


סביצ'ה סלמון וירקות
פילה דג אלתית נא, ג'ינג'ר, אפונת וואסבי, שומשום שחור, איולי לימון.
הצלחת המוגשת לשולחן נראית כמו יצירת אומנות. צבעונית כ"כ ובעלת פרופורציות וסגנון.
הטעמים מצוינים. קוביות הסלמון מתמוססות בפה. נדלקנו על קציפת הלימון הכבוש שמוסיף המון!
 

קרואסון תרד
גבינת שמנת, פטריות מוקפצות, ביצת עין, מוגש עם ירקות טריים ותרד מוקפץ.
הרעיון של להניח ארוחה בתוך קרואסון היא אחת מהמצאות העשור המוצלחות. השילוב של הקרואסון הקליל והאוורירי עם רכיבים נהדרים כ"כ, המקובלים בדר"כ כארוחת בוקר, הוא לגמרי מתכון מנצח.
אחרי שתאכלו את קרואסון התרד לא תרצו יותר קראוסון שוקולד או ארוחת בוקר של ביצת עין, גבינות וירקות ככה סתם על צלחת. רק בקרואסון!


לחם הבית
שני לחמים טריים ומצוינים. כמשפחה שלא אוכלת הרבה בצקים- סיימנו כמעט את שני הלחמים. לא הצלחנו להתאפק.
האחד- לבן והשני שחור וזרוע גרעינים שונים. שניהם טעימים להפליא. ללחמים מצורפים מינוז, ממרח עגבניות וממרח זיתים שחורים.


כריך קפרזה
לחם רוסטיק, מוצרלה טרייה, בזיליקום, קציפת עגבניות ופסטו, מוגש עם ירקות טריים.


עזבו אתכם מטוסט. כריך קפרזה זה הטוסט האמיתי. בת ה- 16 שלנו אמרה שזה הכריך הטוב ביותר שאכלה והציבה לי רף גבוה ואתגר לא קטן לכריכי בית הספר שאכין לה מעכשיו (ואני ידועה בתור מומחית להכנת כריכים טעימים).



רביולי במילוי ערמונים
פסטה ללא גלוטן. מגוון רטבים לבחירה.
את הרביולי שלי בחרתי ברוטב שמנת ופטריות. הערמונים מקנים למנה טעם מתקתק עדין.
נימוחות ושחיתות.



פילה סלמון צלוי
ירקות ירוקים, קרם פלפלים וזרעי כוסברה.
הסלמון עשוי במידה הנכונה ובעל עור קריספי וטעים.


מוגש על מצע של ירקות ירוקים ובינהם אפונת שלג מתקתקה, אפונת גינה, קישוא ועוד.  והירקות והדג נהדרים  עם קרם הפלפלים האדום והמעט חריף.



פילה בורי צרוב
קוסקוס, רוטב עגבניות, גרגירי חומוס מתובלים, טחינת כוסברה.


הדג מצוין והתוספות המתלוות אליו מקנות למנה כולה טעם של יום שישי בבית אימא (אימא מהעדות עם האוכל הטעים).



ביצת הפתעה
כדור שוקולד במילוי ממתקים וגלידה, מוגש עם רוטב שוקולד-טופי חם.


הכדור מגיע שלם וכשיוצקים מעליו קרם חם הוא קורס פנימה ונוצר סביבו מרק שוקולד חמים.


גם יפה וגם טעים.



קרם ברולה קפה והל
מוגש עם עוגיית בקלאווה.


קרם בורלה, יש עוד משהו להוסיף? מצוין ונהדר. הגשה יפייפיה.



שעות פעילות מסעדת הלובי במלון דן פנורמה ת"א: בימים א׳-ה׳ משעה 11:00 עד 23:00, ביום ו' החל מהשעה 11:00 עד שעה לפני כניסת השבת
טלפון לפרטים: 03-5190190
כתובת: מלון דן פנורמה תל אביב, רח' קויפמן 10, תל אביב