אסם משיקה מוצרים חדשים בסדרת מוצרי "אסם פלוס": פסטה פנה, ספגטי ופתיתים המכילים 50% יותר חלבון. מדובר בפיתוח ייחודי המאפשר להעשיר את הפסטה והפתיתים האהובים של אסם בחלבון איכותי מבלי לפגוע בטעם ובמרקם של המוצרים המקוריים, המוכרים בכל בית בישראל. סדרת " אסם פלוס חלבון" מהווה המשך למסע התזונתי של אסם, במסגרתו היא פיתחה מוצרים טעימים ואיכותיים בעלי תרומה תזונתית ייחודית המועשרים ב קמח מלא, סיבי שיבולת שועל, ירקות וכעת גם בתוספת חלבון.
החלבון במוצרי הפסטה והפתיתים החדשים מורכב משילוב של דגן (חיטה) וקטנייה (אפונה), המהווה חלבון איכותי יותר מאשר חלבון שמקורו בחיטה בלבד. ידוע כי חלבון מהווה מרכיב משמעותי בתזונה נכונה ולאחרונה המודעות לחשיבותו גדלה בקרב הציבור. אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום התזונה באסם: "לחלבון תפקיד חשוב בתזונה שלנו, הוא מסייע בבניית תאים וביצירת הרקמות ותומך בתהליך הגדילה ובניית השרירים".
לדברי ליאת קידר פייגין, מנהלת הפעילות הקולינרית באסם: פסטה ופתיתים של אסם הם מוצרים פופולריים שנמצאים בכל בית בישראל. סדרת "אסם פלוס" מאפשרת להוסיף ערכים תזונתיים טובים לארוחה מבלי להתפשר על הטעם והמרקם שילדים אוהבים. בסדרת המוצרים החדשה, הקשבנו למגמות ורצונות הצרכנים ופיתחנו פסטה ופתיתים של "אסם פלוס" עם 50% יותר חלבון, תוך שמירה על הטעם והמרקם הייחודי של אסם. מוצרים מצויינים אלו מהווים פתרון אידיאלי למשפחות שרוצות להעשיר את התפריט שלהם בחלבון איכותי, לצרכנים מפחיתי בשר ולאנשים העוסקים בפעילות גופנית ומחפשים מזון עשיר בחלבון.
כשרות: בד"צ ירושלים העדה החרדית.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
פסטה ברוטב אלפרדו עם פסטת "אוסם פלוס"
פסטה ברוטב אלפרדו היא הפסטה האהובה על מתבגרת הבית. וכ"כ קל להכין רוטב אלפרדו שממש קל לי לשמח אותה עם המנה האהובה עליה!
קבלו מתכון:
רכיבים
פסטה מסולסלת "אוסם פלוס"
בצל גדול
שמנת לבישול 500 מ"ל
2 סלסלאות פטריות
100 גרם חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
ההכנה
הכינו את הפסטה עפ"י ההוראות הכתובות על גבי האריזה. שימו לב שמדובר בפסטה מדגנים מלאים, מועשרת בסיבים ועשירה בחלבונים.
בינתיים, בזמן שהפסטה מתבשלת:
קצצו את הבצל לקוביות.
המיסו את החמאה במחבת והוסיפו את הבצל. טגנו עד שהופך לשקוף ומתחיל להזהיב.
חתכו את הפטריות והוסיפו למחבת ל-10 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
קצצו את הבצל לקוביות.
המיסו את החמאה במחבת והוסיפו את הבצל. טגנו עד שהופך לשקוף ומתחיל להזהיב.
חתכו את הפטריות והוסיפו למחבת ל-10 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
הוסיפו את השמנת לבישול, הביאו לתחילת רתיחה, הנמיכו את האש ובשלו למשך 5 דקות.
הוסיפו מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
סננו את המים מהפסטה וערבבו את הרוטב עם הפסטה.
בשלו אותם יחד על אש נמוכה לכדקה.
מזגו לצלחות, פזרו פרמזן בנדיבות ואכלו בתאבון!
סננו את המים מהפסטה וערבבו את הרוטב עם הפסטה.
בשלו אותם יחד על אש נמוכה לכדקה.
מזגו לצלחות, פזרו פרמזן בנדיבות ואכלו בתאבון!