לכבוד הפסח כיף להתחדש במוצרים חדשים לבית.
אחד המקומות שגם כיף וגם נוח להתחש בהם הוא המטבח, כך חוסכים את פעולת הגעלת הכלים לפסח.
שלשה מוצרים מבית עולם הבית תפסו את תשומת ליבי ושמחתי לקבלם לסיקור:
פלנצ'ה מסדרת השיש של חברת "פדריני" האיטלקית
פלנצ'ה בציפוי אבן שיש NON-STICK בעיצוב יפהפה בחברת עולם הבית.
הפלנצ'ה
מבית MAGMA STONE של חברת פדריני האיטלקית, המביאה עמה בשורה של מסורת,
חדשנות וטכנולוגיה שישדרגו לכם את חווית הבישול במטבח.
הפלנצ'ה היא פלטת ברזל עם חריצים
יש להלהיטה היטב טרם הצליה על מנת שהמזון יקבל מכת חום חזקה.
יש להלהיטה היטב טרם הצליה על מנת שהמזון יקבל מכת חום חזקה.
התוצאה היא צליה מהירה ושימור טעמים נפלא, מתאימה לבשר ודגים אבל גם לירקות ואפילו לפירות (קינוחים).
בפלנצ'ה
7 שכבות שונות, כאשר השכבה העליונה ביותר כוללת חלקיקי שיש עם תכונות
נון-סטיק מעולות, התורמות לאורך חיי המוצר, עמידותו ואיכותו, כמו גם ליכולת
לבשל ולטגן עם מעט מאוד שמן .
יש לציין כי הציפוי האיכותי של "פדריני" עמיד עד 260 מעלות.
יש לציין כי הציפוי האיכותי של "פדריני" עמיד עד 260 מעלות.
המוצר
כולל טכנולוגית מוצר מתקדמת וחדשנית והוא בעל עובי וצפיפות יציקת
אלומיניום שבזכותה מתקבל פיזור חום אחיד, שמירה על טמפרטורה לאורך זמן
וחיסכון בזמן הבישול.
המוצר מגיע עם 5 שנות אחריות.
חנכתי את הפלנצ'ה בהכנת פילה דניס צרוב עם תרד ואנדיב טעים מחוות תקוע שאם כבר דנים בענייני חג הפסח- הרי הוא המרור המוכר.
התוצאה היתה משגעת!
המתכון
מלהיטים את הפלנצ'ה על הכיריים.
סלמון על הפלנצ'ה
לעסות היטב את סטייק הסלמון בשמן זית, מיץ לימון וטיפ-טיפת דבש.
להניח על הפלנצ'ה המולהטת היטב ולפזר מעל מלח ופלפל שחור.
לאחר שלוש דקות להפוך לצד השני בעזרת מרית עץ ולפזר שוב מלח ופלפל שחור.
הסיר מהפלנצ'ה לאחר שלוש דקות נוספות.
התוצאה היתה משגעת!
המתכון
מלהיטים את הפלנצ'ה על הכיריים.
מעסים אל תוך הפילה- מלח, פלפל, מעט פפריקה ושמן זית.
מניחים את פילה הסלמון על הפלנצ'ה כאשר הוא מונח על צד העור ונותנים לדג להיצלות כשלוש דקות.
בעזרת מרית מפרידים את הדג מהפלנצ'ה והופכים אותו על צידו השני, שוב לשלוש דקות.
במקביל, מניחים עלי תרד ואנדיב על גבי הפלנצ'ה ומסובבים אותם מדי פעם.
סלמון על הפלנצ'ה
לעסות היטב את סטייק הסלמון בשמן זית, מיץ לימון וטיפ-טיפת דבש.
להניח על הפלנצ'ה המולהטת היטב ולפזר מעל מלח ופלפל שחור.
לאחר שלוש דקות להפוך לצד השני בעזרת מרית עץ ולפזר שוב מלח ופלפל שחור.
הסיר מהפלנצ'ה לאחר שלוש דקות נוספות.
מטחנת תבלינים חשמלית
המטחנה עשויות מנירוסטה מוברשת בעיצוב מודרני ומגיעה עם חלון שקוף המאפשר לראות את התבלינים הנטחנים בזמן הטחינה.
זוהי מטחנת מלח ופלפל משולבת המאפשרת לטחון מלח או פלפל, לפי בחירה.
המטחנה כוללת נורה בחלק התחתון המאירה את אזור הטחינה ומופעלת באמצעות 4 סוללות AAA ומגיעה עם שנתיים אחריות.
מלבד זה שהיא מעולה, המטחנה גם יפה ומוסיפה לעיצוב השולחן.
המטחנה כוללת נורה בחלק התחתון המאירה את אזור הטחינה ומופעלת באמצעות 4 סוללות AAA ומגיעה עם שנתיים אחריות.
מלבד זה שהיא מעולה, המטחנה גם יפה ומוסיפה לעיצוב השולחן.
כלי הגשה פונקציונאלי שחייבים לקראת חג הפסח: פעמון עוגה אקרילי 3 ב -1
במבט
ראשון נראה כי מדובר בפעמון עוגה אקרילי שגרתי, אבל במבט שני מתברר כי זהו
פעמון שבהינף יד הופך ל: מגש על רגל להגשת קאפקייקס וקינוחים אחרים, למגש
מחולק שניתן להגיש בו פיצוחים, ירקות חתוכים ומטבלים וזה עוד לא הכל:
אם הופכים את המכסה של הפעמון ניתן להגיש בו פונץ' ,ליפתן או סנגריה טעימה.
פעמון
ההגשה מצטיין לא רק בפונקציונאליות, אלא גם במראה אלגנטי, להגשה איכותית
באווירה יוקרתית והוא פתרון אידיאלי שמשלב בין פרודוקטיביות מבלי לוותר על
מראה משובב עין.
זהו אחד מכלי ההגשה היפים והפונקציונליים ביותר בהם נתקלתי לאחרונה!
יפייפה!
יפייפה!
א תכל הפריטים האלו ואחרים ניתן להשיג בחנויות כלי בית מובחרות, בחנות הדגל של החברה בכתובת: פראן 13 רמת אשכול
בירושלים או דרך החנות המקוונת בכתובת www.olamhabait.co.il
חברת
עולם הבית מציעה כבר למעלה מ-35 שנה עולם שלם של איכות, אמינות ועיצוב
לבית. החברה עוסקת בייבוא, שיווק והפצה של כלי בית וכלי עבודה ממיטב
המותגים והיצרנים ברחבי העולם. החברה מחויבת לאיכות, חדשנות, טכנולוגיה
מתקדמת ושירות ללא פשרות, במחירים הוגנים ואטרקטיביים. את מוצרי החברה
ניתן למצוא במוסדות וברשתות שיווק מובילות וביותר מ-1000 חנויות כלי בית
מתמחות וחנויות "טמבור" לכל אורכה ורוחבה של הארץ.