שוארמה בנדורה



צילומים: קשת זאבי




אוכל הרחוב האהוב עלי הוא השוארמה.
לא יוצא לי לאכול אותה הרבה אבל כשאני סוף סוף מגיעה למעמד, אני הרבה פעמים מתאכזבת.
לא מעט מקומות פשוט מייבשים את השווארמה לאיטה ואני, שאוכלת אותה כמו שהיא, בצלחת- בלי רטבים מלמעלה, פשוט מתבאסת!

שוארמה צריכה להיות עסיסית וריחנית, ובאמת שאין הרבה מקומות שמצליחים לעמוד ביעד.

לשמחתי, גיליתי מקום חדש עם שוארמה מושלמת!
מדובר ברשת חדשה בשם "בנדורה" שבעזרת מכשור מיוחד שפותח ע"י צוות המקום, מכינים את השוארמה בעודה מסתובבת באופן מאוזן, ומחוממת ע"י גחלים. מה שמותיר לה טעם וניחוח מעושנים וטעימים במיוחד.



הבשרים המוגשים הינם בשר עגל צעיר מובחר ושווארמה פרגית- שעוברים תהליך של תיבול מסורתי, הגורם לבשר להיות רך ועסיסי ועם טעם נהדר אשר מגיע מהצלייה על הגחלים.



המנות של בנדורה מוגשות על צלחות או בפיתות, לאפות בגטים הנאפים במקום ומוגשים חמים ללקוח. כמו כן, התפריט משלב מגוון מנות משלימות המורכבות מחומרי גלם טריים.



לצד מנות השוארמה (בפיתה או בצלחת) ישנן מנות נחמדות נוספות:

ירקות צלויים על גחלים



חומוס עם שוארמה



רול עם שוארמה



קובה



ועוד...


לצד האוכל מעורר התיאבון, האווירה בבנדורה חמה ומיוחדת: מוזיקה ים תיכונית מתנגנת ברקע, עיצוב הסניפים משלב אלמנטים אותנטיים וצבעוניים שיחד עם המוזיקה הניחוחות והטעמים מקנים למקום תחושה של בית.
לדברי חיים חלפון מנכ"ל הרשת: "רצינו להקים רשת מסעדות אותנטית, תוך מתן דגש על חדשנות בתחום ההכנה וההגשה של המנות, האווירה והעיצוב השונים.  שווארמה הינו מוצר אהוב על הציבור הישראלי, הוא חלק מה- DNA שלו, אך מאוד מסורתי, ללא הרבה חידושים. אנחנו ראינו את ההזדמנות הזו כדי להביא משהו רענן לתחום שייתן חוויה אחרת ללקוח יחד עם טעמים מיוחדים וחדשים של השווארמה".

אגב, במקום מוגשים צ'ייסרים של ערק ומשקאות חריפים נוספים


                                     
מחירים: 10-49 ש"ח

ניתן להשיג בסניפי הרשת: בן גוריון 13 רמת גן, הבנאים 3 אשדוד, אבא אבן 12 הרצליה פיתוח  והעצמאות 65 ק. אתא.