מסעדת NG - בר בשר בנווה צדק, תל אביב



צילומים: קשת זאבי



מסעדת NG שוכנת בנווה צדק בבית עתיק ששמר על האותנטיות שלו.
חדי העין יזהו מיד את המבנה כמבנה בה שכנה מסעדת תפוז המיתולוגית (לפחות עבורי...).






המסעדה מאוד רומנטית (אך מתאימה גם למפגשי עסקים וחברתיים שרומנטיקה לא נלווית אליהם).
התמחות המסעדה הינה בשרים וזהו הנושא שהגעתי לבחון- ארוחה פליאוליטית לזוג.

מדובר בארוחה זוגית (אין אפשרות לארוחת יחיד), המוגשת רק בימי שני (השתעשעתי מבחירת היום).
במהלך הארוחה מוגשות 6 מנות שבחישוב גס- מוגש בהם לפחות חצי קילו בשר לכל סועד.
המחיר- 370 ש"ח לזוג (לא נורא בכלל לאור התמורה).
המחיר אינו כולל שתיה.

כמנות ראשונות הגיעו לשולחן שני סלטים:

סלט ברווז
על צלחת קרמיקה יפה מוגש ברווז מעושן עם מגוון עלים, אגוזי מלך ופלחי תפוז.



מנה מושלמת!
הטעם העשיר של האגוזים מציף את בלוטות הטעם ואני, שבדר"כ לא מחבבת עלים בסלט, נהנתי מכל ביס.
כנראה שהשילוב של הכל יצר מנה מושלמת שהצליחה לגרום גם לי ללעוס כוסברה ופטרוזיליה טריים.


סלט טרטר
עשוי מנתח קצבים, שייטל, מלפפונים, עגבניות, צנוברים, סומק וזילוף יוגורט.



מנה הורסת!
הבשר הקריר יחד עם העגבניות ושאר המרכיבים מלטפים את החיך ויוצרים חגיגה!


כמנות עיקריות הגיעו לשולחן:

ליידי סינטה
על צלחת רותחת מגיעים נתחי סינטה בחמיצות לימונית ומלווים בעלי רוקט.
נתח הסינטה מגיע נע והלקוחות מחליטים מה תהיה מידת העשייה שלו.




זו היתה מנה מועדפת על בן זוגי- אריאל.


רם סטייק
מגיע בליווי סלט עגבניות.




הבשר מתובל במעט זעתר ומלא עסיסיות.
מנה מלאת חיים וטעם.
מאוד אהבתי אותה!


ספריבס טלה וארטישוק
לבשר ניחוח מעט מעושן ומורגש בו טעם הברביקיו.
הנתחים מעט קשים כלפי חוץ אך רכים ועסיסיים בפנים.



המנה מוגשת עם דיפ הבית- איולי עם יוגורט ועשבי תיבול.


ולגולת הכותרת של הערב:

נתח קצבים
נתח קצבים המגיע עם ירקות שורש ומח עצם.
הנתח מגיע במצב רייר והוא רך כמו חמאה.



אין מספיק סופרלטיביים. פשוט אין.
מנה מעולה לסגירת פרק הבשרים.
פשוט נהדרת....


קינוח:

סלט פירות בדבש
סלט המורכב מפירות העונה המתובלים בעדינות בדבש.



הדבש בניחוח עדין של עשבי תיבול המוסיפים טוויסט קטן לסלט.
המנה מעולה ומהווה סיום נהדר לארוחה נהדרת.

מומלץ!

מסעדת NG

אחד העם 6, נווה צדק, תל אביב.