פסטה ברוטב אלפרדו היא הפסטה האהובה על מתבגרת הבית. וכ"כ קל להכין רוטב אלפרדו שממש קל לי לשמח אותה עם המנה האהובה עליה!
קבלו מתכון:
רכיבים
פסטה מסולסלת "אוסם פלוס"
בצל גדול
שמנת לבישול 500 מ"ל
2 סלסלאות פטריות
100 גרם חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
ההכנה
הכינו את הפסטה עפ"י ההוראות הכתובות על גבי האריזה. שימו לב שמדובר בפסטה מדגנים מלאים, מועשרת בסיבים ועשירה בחלבונים.
בינתיים, בזמן שהפסטה מתבשלת:
קצצו את הבצל לקוביות.
המיסו את החמאה במחבת והוסיפו את הבצל. טגנו עד שהופך לשקוף ומתחיל להזהיב.
חתכו את הפטריות והוסיפו למחבת ל-10 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
הוסיפו את השמנת לבישול, הביאו לתחילת רתיחה, הנמיכו את האש ובשלו למשך 5 דקות.
הוסיפו מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
סננו את המים מהפסטה וערבבו את הרוטב עם הפסטה.
בשלו אותם יחד על אש נמוכה לכדקה.
צקו לצלחות, פזרו פרמזן בנדיבות ואכלו בתאבון!
קבלו מתכון:
רכיבים
פסטה מסולסלת "אוסם פלוס"
בצל גדול
שמנת לבישול 500 מ"ל
2 סלסלאות פטריות
100 גרם חמאה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
ההכנה
הכינו את הפסטה עפ"י ההוראות הכתובות על גבי האריזה. שימו לב שמדובר בפסטה מדגנים מלאים, מועשרת בסיבים ועשירה בחלבונים.
בינתיים, בזמן שהפסטה מתבשלת:
קצצו את הבצל לקוביות.
המיסו את החמאה במחבת והוסיפו את הבצל. טגנו עד שהופך לשקוף ומתחיל להזהיב.
חתכו את הפטריות והוסיפו למחבת ל-10 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
הוסיפו את השמנת לבישול, הביאו לתחילת רתיחה, הנמיכו את האש ובשלו למשך 5 דקות.
הוסיפו מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
סננו את המים מהפסטה וערבבו את הרוטב עם הפסטה.
בשלו אותם יחד על אש נמוכה לכדקה.
צקו לצלחות, פזרו פרמזן בנדיבות ואכלו בתאבון!