שבלולי בצק בטעם פסטו ואריסה





לא תמיד ארוחה טובה חייבת להיות ארוחה חמה שעמלנו עליה שעות. לפעמים מספיקים ממרחים טובים, ירקות טריים, מעט פחממות וזיתים מעולים ליד ויוצאת ארוחה קלילה וכייפית!

אז עם נחיתת ממרחים של אוליבייה אצלי בבית מיד ידעתי מה אכין איתם.
עבודה של פחות מחמש דקות ויצאה לנו ארוחה למופת!

לקחתי מלאווח והנחתי על השיש ל- 5 דקות הפשרה.
מרחתי ממרחי אוליבייה- פסטו ו-אריסה ופזרתי מעט גבינה צהובה.



גלגלתי את המלאווח בסגנון טורטייה, חתכתי כל מלאווח ל- 6 פרוסות והנחתי בתבנית שקעים (אפשר גם במולטיקייק).



התבנית הונחה בתנור על 180 מעלות לרבע שעה.

התוצאה- שבלולי בצק עלים ברטבים מעלפים ונגיעות גבינה! מ-ע-ל-ף!



להשלמת ההגשה הנחתי זיתים מבית זיתא.
הם מגיעים בקופסא מאוד יפה ונוחה לסגירה חוזרת.
אני לא מטורפת על זיתים (גם לא אוכלת את אלו שאני מכינה מהעץ שלנו) ואת הזיתים של זיתא כן אהבתי- ממליצה גם עליהם!




בתיאבון!