קפה מיכל



בין שידת וינטג'  צמחייה מטופחת, מנורות קריסטל ריהוט עץ פשוט ועבודות של האמן ניסים בן אדרת  מבצבצים גם כמה  שולחנות  קפה מכוסים במפות כותנה לבנות, מגוהצות למשעי.


הגענו לארוחת ערב באחד המקומות הכי עמוסים בת"א- שאנז האליזה של ישראל- רחוב דיזנגוף.

חניה קרובה לא מצאנו ועל כן נאלצנו להחנות בחניון מלון הילטון וללכת לא מעט ברגל.
התענוג הזה עלה לנו 67 ש"ח לשעתיים וחצי של חניה.
אני ממליצה לוותר על החוויה המפוקפקת ולהגיע באוטובוס, מונית או אופניים.


ועכשיו למסעדה...






המקום מקסים. אוירת וינטאג' אירופאית וצוות מלצרים חמוד.
המחירים לא זולים, כפי שתראו עוד מעט, אבל המנות לא רעות בכלל.


למנות ראשונות הגיעו לשולחננו:

לביבות כרישה
הלביבות מגיעות עם רוטב יוגורט מעט פיקנטי.
הן פריכות בחלקן החיצוני ובשרניות בחלק הפנימי.
טעימות ואינן שומניות.

37 ש"ח


סביצ'ה דג
עשיר בטעמו.
תופס נפח בפה, חמצמץ חריף.
הנאצ'וס הנלווים אליו טעימים להפליא.

47 ש"ח


קרפצ'יו בקר
פרוס מאוד עבה. תחושת מסטיק בגלל העובי.
אינו סופג את טעמי המשרה היטב, שוב, בגלל העובי.
אם היה עשוי דק יותר אני מאמינה שהיינו נהנים ממנו ומחמיאים על הטעם.
מאכזב.

54 ש"ח


מנות עיקריות:

קציצות דג
למרות שבילדותי לא הכינו קציצות כאלו בבית, אני נוטה לקרוא לקציצות האלו "ביתיות".
הקציצות צרובות מעט, קלילות ונעימות.
הן מוגשות על פירה קרמי עם כרישה המחברת היטב את הקציצה עם הפירה.

54 ש"ח


פפרדלה פטריות ותרד
הפסטה עשויה באופן מושלם.
מוגשת עם פטריות עם ציר.
מלמעלה קציפת שמנת עם שבבי צ'ילי ותרד חלוט ששמר על בשרניותו.

49 ש"ח


מנות קינוח:

אצבעות שוקולד
עשירה, מרירה.
תחתית קריספית.
תענוג צרוף.

28 ש"ח


טארט טאטן
מוגש עם שמנת חמוצה.
מנה יפייפיה.
טעימה בטירוף.
שווה להגיע למסעדת מיכל רק בשבילה!

38 ש"ח


כתובת: קפה מיכל, דיזנגוף 230, תל אביב.
שעות פתיחה:
 א'-ה' 7:30 עד 00:30
ו' 7:00 עד כניסת השבת
ש' 8:30 עד 00:30