Nespresso משיקה שתי תערובות קפהחדשות וחזקות במיוחד: Kazaar ו-Dharkan




חברת Nespresso הינה מהמובילות בעולם בתחום מכונות הקפה והקפסולות.

לחברת Nespresso סניפים בכ-40 מדינות ברחבי העולם ושמה הולך לפניה בכל הקשור לקפה איכותי, חווית קנייה וחווית שירות.


Nespresso ישראל, החברה המובילה בתחום הקפה והקפסולות, מוסיפה ל 19 התערובות הקבועות שלה, 2 תערובות קפה חדשות החושים המגדירות מחדש את המושג קפה עוצמתי: Kazaar ו-Dharkan.

התערובות החדשות הינן בדרגת עוצמה של 12 ו-11 בסולם של Nespresso, שהוגדר עד כה עד 10 בלבד.

לאחרונה הרחיבה החברה את היצע הקפה עם 3 תערובות בטעמי וניל, קרמל וקקאו.

עם השקת תערובות הקפה Kazaar ו-Dharkan החברה מציעה ללקוחותיה 21 תערובות קפה ממקורות שונים בעולם ובדרגות חוזק שונות - ההיצע הרחב ביותר בשוק.



תערובת Kazaar הושקה לראשונה כמהדורת מוגבלת ב-2010 כאשר מומחי הקפה של Nespresso עבדו בשיתוף פעולה צמוד עם חוואים בדרום ומרכז אמריקה לפיתוח טעם פורץ דרך.


כחלק מתהליך הפיתוח, Nespresso יצרה טכנולוגיות חדשות לשימוש בבזני רובוסטה, ליצירת קפה משובח. מדובר בפריצת דרך מכיוון שעד כה רק קפה ערביקה טהור נחשב לגורמה.



בתערובת זו הרובוסטה ששולב בתערובת מעניק לקפה מרקם חלק יותר, יחד עם פולי הערביקה המשובחים שנותנים טעם עגול ומתיקות. התוצאה המוצלחת הובילה לביקוש עצום בקרב לקוחות Nespresso, שביקשו להשאיר את התערובת באופן קבוע.


תערובת Dharkan הינה תערובת קטיפתית העוברת קלייה ממושכת בטמפרטורות נמוכות.
טכניקת קלייה זו חושפת את המאפיינים העוצמתיים של פולי הערביקה המגיעים מאמריקה הדרומית ומאסיה.
הקפה המתקבל מהתערובת מתבטא בטעמים של דגנים קלויים ובנגיעות של קקאו מריר המשתלבים בטקסטורה חלקה כמו משי.
הטעם משאיר בפה טעם מאוזן של מרירות עדינה.


במהלך אירוע ההשקה נערכה לנו סדנת משקאות טעימה במיוחד ואני שמחה לשתף אתכם בחלק מהמתכונים המוצלחים:

קפה קר בטעם קרמל

 הכינו שתי מנות של קפה מסוג ריסטרטו משובח ומזגו אותן לשייקר.
הוסיפו שני כדורים של גלידה לשייקר ונערו היטב עד לקבלת מרקם חלק.
מזגו את התערובת לכוס משקה גבוהה והוסיפו שלוש כפות של קרח כתוש.
הכינו את קצף החלב בעזרת מקציף החלב מדגם אירוצ'ינו או בעזרת צינורית הקיטור של מכונת הנספרסו שברשותכם ומזגו אותו באיטיות לתוך כוס. לעיטור החלק העליון, פזרו מעט סוכר חום על הקצף והוסיפו חתיכת קרמל על דופן הכוס.




קפה טירמיסו

    הניחו כדור של גלידה בטעם שוקולד בתחתית כוס.
    שימו חתיכות של העוגייה המפוררת מעל לגלידה.
    הכניסו קפסולה של קפה מסוג ריסטרטו או נטול קפאין חזק לתוך המכונה שברשותכם והכינו את הקפה (25 מ"ל)
    מזגו מעל את החלב הקר והמוקצף לאחר שהקצפתם אותו במקציף החלב מדגם אירוצ'ינו.
    לקישוט, פזרו מעל שוקולד מגורר.



את תערובות הקפה החדשות ניתן להשיג בחנויות הבוטיק של Nespresso בקניון רמת אביב, בכיכר המדינה, בפתח תקווה (קריית מטלון), במתחם ממילא בירושלים ובבוטיק החדש בגרנד קניון חיפה. כמו כן, ניתן להזמין באמצעות הטלפון, או דרך אתר האינטרנט www.nespresso.co.il