מסעדת אתניקה מצויה באיזור יוקרתי בהרצליה פיתוח- רחוב אריה שנקר 7 והנה מסעדה כשרה.
כיאה למיקום, המסעדה גדולה ומרשימה ובעלת עיצוב מרשים, עשיר יפה:
מנהל המקום מתאר את המסעדה כמסעדה אוריינטלית וכשרה שהוקמה בעקבות הרצון לחבר בין אוכל טוב, בשר משובח וכמה מטבחים אוריינטליים.
לאחר השעה 19:00 החנייהחופשית ברחוב, מה שהופך את ההגעה למקום לנוח להפליא!
ניכרת השקעה מאוד גדולה בחשיבה אודות המנות ובשימוש בחומרי גלם משובחים ביותר.
כיאה למיקום, המסעדה גדולה ומרשימה ובעלת עיצוב מרשים, עשיר יפה:
מנהל המקום מתאר את המסעדה כמסעדה אוריינטלית וכשרה שהוקמה בעקבות הרצון לחבר בין אוכל טוב, בשר משובח וכמה מטבחים אוריינטליים.
לאחר השעה 19:00 החנייהחופשית ברחוב, מה שהופך את ההגעה למקום לנוח להפליא!
ניכרת השקעה מאוד גדולה בחשיבה אודות המנות ובשימוש בחומרי גלם משובחים ביותר.
במסגרת הביקור הוגשה לי ארוחת הטעימות, בה ללא יוצא מן הכלל- כל המנות נראות יפייפיות!
בחרתי להציג את המנות שאהבתי-
חציל בלאדי- מוגש על טחינה גולמית.
מרגישים בחציל את הטעם השרוף ויחד עם שילוב הטחינה הגולמית- מעדן!
מרגישים בחציל את הטעם השרוף ויחד עם שילוב הטחינה הגולמית- מעדן!
סלט עגבניות- מוגש עם עלי בייבי וכדורי "גבינת" לבנה העשויה מסויה.
מנה מפתיעה ומוצלחת.
מנה מפתיעה ומוצלחת.
סביצ'ה דג ים- מוגש עם ארטישוק בגריל. המנה מתובלת בפלפל חריף.
לאחר שהוצאתי את הפלפל החריף זו היתה אחת המנות האהובות עלי! שילוב של טעמים מוצלח לגמרי!!!
לאחר שהוצאתי את הפלפל החריף זו היתה אחת המנות האהובות עלי! שילוב של טעמים מוצלח לגמרי!!!
קיפוד מוסר- מוסר עטוף שערות פילו באיולי קארי פיקנטי.
מסעדת אתניקה הינה מסעדה כשרה אבל אני חייבת לציין שהמנה הזו דומה מאוד בטעמה לקלמארי מטוגן- נהדר!
מסעדת אתניקה הינה מסעדה כשרה אבל אני חייבת לציין שהמנה הזו דומה מאוד בטעמה לקלמארי מטוגן- נהדר!
סושי מרוקאי- רול בצק עלים קריספי במילוי סלמון ועשבי תיבול, עטוף בדג נורי.
מוגש על סלט עגבניות ולימון כבוש.
המנה מפתיעה ומעניינת.
סורבה פירות יער לרענון החיך בין מנות הדגים למנות הבשר- טעים!
דבלים- תאנים מיובשות במילוי כבד אוז על טחינה גולמית ומעל שיערות חלווה.
זו בהחלט מנה של "וואו".
מצד אחד המתקתקות של התאנה ומצד שני הפתעת כבד האווז.
כבד האווז היה מעט מריר, אם לא היה כזה המנה היתה הרבה יותר טובה.
אבל לא לטעות- היא היתה מוצלחת מאוד!
סיגרים מרוקאים- מוגשים על טחינה וסילאן- קריספי, פיקנטי וטעים!
שכבות של פילה בקר- מגדל של פילה בקר, כבד אווד, חלמון ביצה, ארטישוק ירושלמי והכל בניחוח כמהין.
מאוד אהבתי את טעם הבשר ואת שילוב כל הטעמים יחד.
כבד האווז היה מריר והמנה היתה מוצלחת הרבה יותר אם לא היה כזה.
חוץ מעניין המרירות של כבד האווז- המנה מוצלחת בעיני!
לקינוח הגיעו שתי מנות-
פרפה חלווה ושערות קדאיף- ענן אורירי של מתיקות.
מרגישים שהמנה היא פרווה אך היא בכ"ז מצליחה להתגבר על המכשול ולהיות טעימה.
סיגרים במילוי קרם שקדים לצד גלידת קוקוס-
גם המנה הזו היא פרווה אבל אני לא הצלחתי להרגיש זאת.
מנה טובה ומהנה.
מתוקה בדיוק במידה הנכונה. אהבתי במיוחד את הסיגרים המתוקים.
מי שמתגעגעים לבישול מבית אמא/סבתא ומי שרוצים להכיר בישול אתני משולב בטעמים חדשים וחדישים- זהו בהחלט המקום.
מוגש על סלט עגבניות ולימון כבוש.
המנה מפתיעה ומעניינת.
סורבה פירות יער לרענון החיך בין מנות הדגים למנות הבשר- טעים!
דבלים- תאנים מיובשות במילוי כבד אוז על טחינה גולמית ומעל שיערות חלווה.
זו בהחלט מנה של "וואו".
מצד אחד המתקתקות של התאנה ומצד שני הפתעת כבד האווז.
כבד האווז היה מעט מריר, אם לא היה כזה המנה היתה הרבה יותר טובה.
אבל לא לטעות- היא היתה מוצלחת מאוד!
סיגרים מרוקאים- מוגשים על טחינה וסילאן- קריספי, פיקנטי וטעים!
שכבות של פילה בקר- מגדל של פילה בקר, כבד אווד, חלמון ביצה, ארטישוק ירושלמי והכל בניחוח כמהין.
מאוד אהבתי את טעם הבשר ואת שילוב כל הטעמים יחד.
כבד האווז היה מריר והמנה היתה מוצלחת הרבה יותר אם לא היה כזה.
חוץ מעניין המרירות של כבד האווז- המנה מוצלחת בעיני!
לקינוח הגיעו שתי מנות-
פרפה חלווה ושערות קדאיף- ענן אורירי של מתיקות.
מרגישים שהמנה היא פרווה אך היא בכ"ז מצליחה להתגבר על המכשול ולהיות טעימה.
סיגרים במילוי קרם שקדים לצד גלידת קוקוס-
גם המנה הזו היא פרווה אבל אני לא הצלחתי להרגיש זאת.
מנה טובה ומהנה.
מתוקה בדיוק במידה הנכונה. אהבתי במיוחד את הסיגרים המתוקים.
מי שמתגעגעים לבישול מבית אמא/סבתא ומי שרוצים להכיר בישול אתני משולב בטעמים חדשים וחדישים- זהו בהחלט המקום.