מסעדת פפרדלה ת"א


הרשומה הועברה מהבלוג הקודם

פפרדלה- הפסטה הרחבה ביותר במטבח האיטלקי.
מסעדת פפרדלה באבן גבירול היא האחות החדשה והתל אביבית של מסעדת פפרדלה, השוכנת כבר 7 שנים בפארק המדע ברחובות.
המסעדה עוצבה כחלל כפרי טוסקני, חם, שמח ואינטימי: חלל המסעדה המרכזי מוקף בקיר אבנים חשופות ובטפטים עם איורים עדינים, מעבר לבר אינטימי נשקף המטבח ותנור הפיצות המסורתי, ממנו מגיחות פיצות טריות.
מהמטבח יוצאות מנות איטלקיות קלאסיות כגון: רביולי, מגוון גדול של פסטות, כריכים, סלטים ופוקאצ`ות. בערבים, המסעדה נעטפת באווירה אינטימית, רומנטית ומזמינה.

לשולחננו הוגשו מיטב מנות מהסעדה- פסטות מסוגים שונים וברטבים שונים, רביולי במילואים מגוונים, פוקאצ`ות, סלטים ופיצות.


כל המנות היו טובות.
חציל קלוי בטחינה  (44 ש"ח)
לחציל יש מעט ניחוח שרוף- לא כולם אוהבים זאת אך אני אהבתי



פטריות טריות מוקפצות בשמן זית, שום ופטרוזיליה (32 ש"ח)
כחובבת פטריות גדולה- המנה הזו היא חגיגה!



סלט קפרזה מעולה (49 ש"ח)
בסלט כל טוב - ירקות, גבינה ואבוקדו.


הצילום באדיבות רויטל המקסימה מהבלוג "עולמה של רויטל"

רביולי ברוטב וחתיכות דג סלמון- מעולה!!! (42-58 ש"ח תלוי בגודל המנה)



ובגזרת המתוקים-

ופל בלגי משובח



מוס פפרדלה - מאוד עדין בטעמו



לדברי הבעלים של פפרדלה, המטרה היא ליצור מקום מהנה, טעים מאד, שמח ושופע אהבה לקהל. "חיברנו את המטבח האיטלקי שכה אהוב על הקהל הישראלי, לטעם המקומי – מנות גדולות, טעמים חזקים, טוויסטים מקומיים. אנו גם מקדמים מוצרים מקומיים – ירקות, פרות, בירה ויין מקומי. לכל אלו הוספנו תשוקה גדולה לארח ולפנק, ויצרנו מקום נגיש, שמח, שמתאים לצהריים מהיר באמצע שבוע, לארוחת ערב רומנטית או לבילוי של כוס יין ומנת פסטה טעימה ליד הבר, במחיר שלא קורע את הכיס".
ואני יכולה רק לאשר את דבריו- המטבח של פפרדלה טעים, נעים ובעל מחירים סבירים ושווים לכל נפש!


ימים ושעות פתיחה: א-ה 11:00-24:00, שישי 9:00-15:00 (עד שעה לפני כניסת שבת), שבת 19:30 (שעה אחרי צאת שבת) עד 24:00
טלפון: 03-6099911
כתובת: אבן גבירול 22, תל אביב