מסעדת ענבה- מודיעין



צילומים: קשת זאבי

מסעדת ענבה במודיעין צופה מגבוה על פארק ענבה המרשים. התצפית נהדרת והירידה לפארק, לפני או לאחר הארוחה, קורצת ומפתה.



המסעדה עצמה נעימה למראה ומוקפת חלונות זכוכית ענקיים המכניסים את האור הטבעי של השמש פנימה. לא עוד מסעדה אפלולית אלא כזו שבאמת ניתן לראות מה אוכלים בה ומול מי יושבים.






התפריט של מסעדת ענבה כולל מגוון מנות ראשונות, סלטים ומנות עיקריות בדגש על בשר איכותי, מאכלי פיוז'ן, מנות דגים, מנות ללא גלוטן, מנות צמחיות וטבעוניות וגם מנות מיוחדות לילדים.

לצד התפריט העשיר אפשר ליהנות מבר האלכוהול של המסעדה, המציע מבחר גדול של משקאות מוכרים וקוקטיילים מיוחדים למקום.

בשעות הצהריים מוגש במסעדה תפריט עסקי.


מה טעמנו ומה חשבנו?

קפרזה
פרוסות עגבנייה המונחות בשמן זית וחומץ בלסמי, מעוטרות בפרוסות שום דקיקות ומלח אטלנטי גס.
מלמעלה- קרעי גבינת מוצרלה.
כמה פשוט- ככה טעים!
פשטות וארציות- זו המהות של המנה הנהדרת הזו. חומרי גלם שמצויים בכל מטבח ישראלי ויוצרים חגיגת טעמים נהדרת.
מנה טובה וקלילה לפתיחת ארוחה.


חציל ביצה
חציל קלוי על האש.
לצידו מוגשים: ביצה קשה, פלפל חריף מטוגן, טחינה וסלסה העשוייה מעגבניות.
גם פה מדובר במנה ישראלית מנצחת- אי אפשר לטעות במנה שמרכיבה את כל הטוב הזה.
טעימה עם לחם וגם בלעדיו. לא מכבידה.


פלאפל קינואה
ארבעה כדורי פלאפל טעימים כ"כ! אני חושבת שזה הפלאפל הטעים ביותר שאכלתי עד היום! כל כולו נעים ומשדר בריאות. ללא טעם בוהק של לחם (כפ שברוב המקומות מכינים) וללא טעם משתלט של שום.



הפלאפלים מונחים על מצע של סלט נהדר ובתוכו רצועות כרישה מטוגנת שהעשירו את כל החוויה.

המבורגר בקר
הבשר מגיע עסיסי וטוב, מונח על לחמנייה ובתוספת ירקות.
לצד ההמבורגר מוגש צ'יפס מעולה ורטבים בצלוחיות אישיות (וכן ירבו המקומות המגישים בצלוחית אישית ולא מניחים בקבוק משומש על השולחן).


ריזוטו פטריות
מגוון של שלשה סוגי פיטריות: פורטובלו, שמפניון ו- פורצ'יני בתערובת סמיכה של אורז שבושל היטב ביין לבן, פרמז'ן, בזיליקום ובצל ירוק.
חמים ונעים. מנה מצויינת ליום חורפי.
הריזוטו עשוי מצויין- בדיוק בדרגה הרצויה והרוטב העוטף אותו נהדר.


סינייה
בשר טלה המוקף בנדיבות ברוטב טחינה ומלווה לחצילים, בטטות, קישואים, תפוח אדמה, בצל ועגבנייה.
מנה שורשית וכבדה שיכולה להחזיק אתכם שבעים שעות ארוכות.
מומלצת לאוהבי הבשר והטחינה.


קרם ברולה
קרם וניל אפוי ששכבתו העליונה שרופה מעט (ועל כן השם- "ברולה").
הרגע הזה בו הכפית סודקת את השכבה העליונה הקשיחה במעט ומגלה את התוך הרך והמתקתק- לרגע הזה משתווה רק הרגע בו טועמים מקרם הברולה ומתענגים!


עוגת שוקולד חמה
סיום נהדר לארוחה.
חמימה, מתוקה וטעימה. יכולתי לאכול את כולה לבדי, מזל שהילדים ואריאל היו איתי :-)


מסעדת ענבה
עמק זבולון 1, מודיעין

077-7296363

שעות פתיחה:
ב-ה 12:00-23:00
ו-ש 09:00-23:00

http://www.anabe.co.il