מסעדת הלובי של מלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה משיקה תפריט פיצות חדש של שף המלון, גולן ישראל



צילומים: קשת זאבי, יח"צ



על חוף ימה של הרצליה שוכן לו מלון דן אכדיה הותיק והטוב.
מיקומו הנהדר של בית המלון כמו גם המוניטין המצויין שלו מזרים אליו לקוחות רבים המגיעים לנפוש, לאכול, לאירועים משמחים ולכנסים מקצועיים הנערכים בו.
בלובי המלון נמצאת מסעדת הלובי הנעימה שתמיד מצליחה לשמח את הסועדים עם מנות משובחות. כעת, מתחדשת המסעדה בתפריט פיצה חדש  אותו יצר שף המלון גולן ישראלי, המציע פיצות מגוונות עם חומרי גלם ים תיכוניים איכותיים.

בין הפיצות המוצעות בתפריט:
  • פיצה ביאנקה זוקיני – רוטב שמנת , פרוסות זוקיני ומוצרלה.
  • פיצה ביאנקה אגסים ורוקפור – אגסים מבושלים ביין לבן, קרעי גבינת רוקפור, מוצרלה ועלים ירוקים.
  • פיצה ביאנקה סלמון – סלמון מעושן, קרם פרש וטבעות בצל סגול.
  • פיצה ביאנקה 4 גבינות – קממבר, בושה, ריקוטה, מוצרלה עם עלים ירוקים.
  • פיצה עגבניות צ'ילי ואננס – רוטב עגבניות, טבעות צ'ילי טרי, אננס ועלי נענע.
  • פיצה יוונית – רוטב עגבניות, חצילים, בצל, גבינה בולגרית, אנשובי ואורגנו.
  • פיצה פטריות ערמונים – רוטב עגבניות, פטריות שמפיניון, יער, פורטבלו, ערמונים ופרמזן.

בנוסף לכל הפיצות האלו, ניתן להרכיב פיצה בעצמכם על הסיס הפיצות האלו ותוספות שונות אותן תבחרו.

לקראת השקת תפריט הפיצות החדש במסעדת הלובי במלון דן אכדיה מוצע "פיצה דיל" הכולל: פיצה מהתפריט + כוס יין / בירה מהחבית ב-88 ש"ח בלבד.

אכלנו ואהבנו:

פיצה ביאנקה 4 גבינות
הגבינות על הפיצה: קממבר, בושה, ריקוטה ומוצרלה.
בנוסף- עלי בזיליקום.
ביקשנו כתוספת וקיבלנו- פרוסות צ'ילי חריף.

הפיצה מצויינת! לאוהבי הגבינות מדובר בחגיגה של ממש.
על מצע של בצק דקיק (אפילו אני שלא מטורפת על פיצות אכלתי ונהניתי בזכות הבצק הדק) מונחות להן בנדיבות גבינות משובחות.
זו אחת מפיצות הגורמה הטובות ביותר שאכלתי!


פיצה בהרכבה אישית
רוטב עגבניות משובח, גבינה טובה בכמות נדיבה, פרוסות בצל, זיתים ירוקים.
גם פה הפיצה היא על בסיס דק והיתה התלהבות גדולה ממנה!




לצד הפיצות טעמנו גם מהמנות הותיקות של מסעדת הלובי:

ניוקי ערמונים ופטריות בשמנת
תענוג! תאווה לחיך. הניוקי השמנמנים מצופים ברוטב השמנת ועטופים בפרוסות פטריות וערמונים מתוקים.
מנה שכזו, לא ברור אם היא קינוח או מנה עיקרית- היא כ"כ מושחתת וטעימה שמבחינתי היא יכולה להאכל בכל שלב של הארוחה!


פיש אנד צ'יפס
סוף סוף מקום שמעמיד את הדג במרכז ולא את הבלילה!
ולמה אני מתכוונת? בהרבה מקומות הבלילה תופסת חלק גדול מדי של הנגיסה מאחר וטובלים את הדג בבלילה ולא מסירים שאריות. בדר"כ מדובר באכזבה גדולה כי אנשים מצפים לאכול דג ולא רק בצק.
פה, בניגוד להרבה מקומות אחרים, כן בוצעה הסרת עודפי בלילה מן נתח הדג והתוצאה שהתקבלה היא נתח דג גדול העטוף בבלילה שלא גונבת את ההצגה ממנו.

לצד הדג ישנה סלסילת צ'יפס עם רוטב מיונז בשום מעולה.
למנה מצטרפים בקבקון קטשופ וצנצנת חרדל אישיים. אטומים. מאוד אהבתי את הנקודה הזו המבטיחה טריות והגיינה של הרטבים.

קינוחים:

פאי פירות
כמה שהוא יפה! לא יכולתי להפסיק לצלם אותו!
וכפי שהוא יפה- כך הוא גם טעים!
הפאי פריך וממולא בקרם פטיסייר ומעליו מונחות פרוסות טעימות מפירות מתקתקים.
כיף גדול!




טריקולד
עוגת מוס אורירית הבנויה משלוש שכבות שוקולד.
כמו לאכול ענן מתוק העשוי שוקולד.
נעים וטעים!


מסעדת הלובי של מלון דן אכדיה מציעה את אחד הלוקיישנים היפים ביותר לחופי ארצנו, בישיבה בפנים או בחוץ. האולם הפנימי של המסעדה, עם ציור הקיר האייקוני של האמן משה קסטל, מעוצב עם ריהוט יפהפה, פינות ישיבה נוחות ומרווחות ונוף פתוח לפטיו, לגינות המלון ולים התיכון.



שעות פעילות מסעדת הלובי במלון דן אכדיה: בימים א׳-ה׳ משעה 12:00 עד 22:30, ביום ו' החל מהשעה 12:00 עד שעה לפני כניסת השבת
טלפון לפרטים והזמנת מקומות: 09-9597031
כתובת: מלון דן אכדיה, רמת ים 122, הרצליה.