מסעדת דיאבלו



צילומים: אריאל גמרסני





מסעדת דיאבלו היא פנינה קולינרית משגעת!

המסעדה מצוייה בנוף הפסטורלי של קאנטרי רעות (מכבים-רעות-מודיעין) וצופה (רק אם מזיזים את הוילונות) אל בריכת השחייה המרשימה.




המסעדה מעוצבת בסגנון אירופאי איטלקי כשלאורך הקירות, בקו החיבור בין הקיר  לתקרה- תוכלו לראות תמונות בשחור לבן מסרטי עבר.







שם המסעדה מתכתב עם שמות המנות השונות במסעדה ועם השלטים ההיתוליים המובילים לשירותים.




אין ספק שמאחורי המסעדה עומד מוח מלא הומור לצד שף מלא כשרון!


מנות ראשונות:


סינטה קריספי
רצועות סינטה קריספיות ברוטב צ'ילי מתקתק, מונחות על צ'יפס בטטה.
מנת פתיחה שכל הילדים יאהבו, גם אלו שלא אוהבים בטטה!
נאכלת כמו חטיף ונחטפת מהר ממש כמותו!





קרפצ'יו פילה בקר
עם פרמז'ן.
עשוי לעילה ועילה.
חמצמץ בדיוק המידה הנכונה. פשוט נהדר!




סביצ'ה דג
כנראה ככה אלוהים תכנן שסביצ'ה יוגש.
נתחים מכובדים ונדיבים של דג טעים המונחים על רצועות ירק מרענן.
המנה זרועה במלח גס שמוסיף המון טעם, כמו גם אופי, לכל נגיסה.




לחם פרינה
לחם מרוקאי האפוי על חלוקי נחל
קריספי בחלקו החיצוני ואורירי בחלקו הפנימי.
הריח שלו נהדר וגורם גם לנמנעים מגלוטן להתפתות ולטעום ממנו.




חציל בטחינה
כ"כ יפה שברגע הראשון חבל לאכול.
נגיעות הטחינה סלק מוסיפות יופי שובב ושובה.
החציל טעים מאוד ומגיע חם.




מרגריטה ללא אלכוהול
מתוקה ונהדרת. מרשימה ויפה ומצויינת לילדים ובני הנוער שרוצים להנות מקוקטייל ממש כמו ההורים, אבל בלי אלכוהול.





מנות עיקריות:


קצ'וקו
מנת פירות ים- מולים, שרימפס, טבעות קלמרי.
המנה מונחת ברוטב סרטנים וחמאת עגבניות.
ת-ע-נ-ו-ג 


רביולי גבינות
צבע הרביולי מרהיב ומאשר שמדובר ברביולי טרי בעבודת יד.
טעמו עשיר ומועשר ע"י העגבניות המיובשות הנותנות זריקת טעם לעדינות הגבינות.
למנה מתלווים שום קונפי שמוסיפים עדינות ורוגע למנה המושלמת.


אנטריקוט
עבה מאוד ועסיסי. נתח מכובד העשוי היטב.
האנטריקוט הוזמן בדרגת מדיום והוא עשוי מצויין.
הוא הגיע בלוויית תפוחי אדמה נהדרים המשלימים את האנטריקוט לדרגת מקסימום טעם והנאה.
הבשר רך כמו חמאה והשום קונפי שמלווה גם אליו משלים את הרכות והעדינות בטעם נפלא.



המבורגר סביח
שילוב ביצת העין, החציל והבשר המשובח העשוי בקציצה אורירית גורמים לסועדים לעצום את עיניהם בהנאה בכל ביס.
העסיסיות של הבשר והמרקם המושלם מורגשים בכל נגיסה.
לבשר יש מקום של כבוד ולמרות התוספות הנהדרות המתלוות אליו- הקציצה היא מרכז המנה ותשומת הלב לא נלקחת ממנה.
הבשר עשוי בדיוק במידה הנכונה מבחינתי- לא מדמם אך לא יבש ושומר על עסיסיותו
לא פחות ממצוין!



מנת קינוח:

קרמבל תפוחים
קינוח קלאסי לסיום ארוחה נהדרת.
מתיקות התפוחים החמימים יחד עם פירורי הבצק וקרירות הגלידה המתוקה יוצרים קינוח אולטימבטיבי עם אוירה נוסטלגית של ילדות שמחה.




 
 
מסעדת דיאבלו
ההדרים 1
רעות