מסעדת קיוטו Kyoto





ישנן מסעדות יפות, ישנן מסעדות המגישות אוכל מעולה וישנן מסעדות שהן גם וגם.
כזו היא קיוטו היפנית השוכנת ברחוב אריה שנקר ה-הייטקי בהרצליה פיתוח.

להגיע למקום זו חוויה לכל החושים: המסעדה נראית מדהים מבחינה עיצובית ומבריקה מנקיון. המוזיקה קלילה וקצבית והאוכל כ"כ טעים שאין מספיק מחמאות!






את פנינו קיבלו מלצרית חייכנית ובעלת המון נכונות לעזור וברמן מקסים ובעל הומור ששדרגו עוד יותר את החוויה החיובית במסעדה.

מנות ראשונות

סשימי ניו סטייל
מניפת דגים באדום וכתום המורכבת מדג סלמון ודג טונה פרוסים דק-דק, גפרורי גזר, עירית וג'ינג'ר והכל טובל במרינדה חמצמצה ובועטת.
ממליצה לא לוותר על התענוג!




טונה בלו לגונה
(בתמונה מופיעה חצי מנה, כשאתם תזמינו תקבלו כמות כפולה)
הטונה פריכה בחלק החיצוני ובמצב נא בחלק הפנימי.
מנה נימוכה שהיא מעדן של ממש.
מגיעה בליווי סלט אטריות ראמן טעים במיוחד.
זו מנה שאחזור אליה לא מעט בדמיוני בעתיד.




קריספי שרימפס
פופקורן שרימפס פיקנטי.
מתפצח כמו חטיף.
מתאים מאוד לאכילה כנשנוש על הבר לצד משקה אלכוהולי.
את השרימפס פחות הרגשתי במנה הזו.




קלמרי טוגארשי
קלמארי מטוגן ופריך בסגנון יפני.
מגיע בליווי רוטב איקה.
מנת נשנוש חטיפית.
טעים. לא מסטיקי כמו בהרבה מקומות אחרים.





למנות הראשונות התלווה קוקטייל סטרובריז מוחיטו.
אני לא מחבבת אלכוהול במיוחד ומצאתי את עצמי מסיימת את הכוס....
היה מוצלח.






מנות עיקריות


סושי ספייסי סלמון קראנצ'י ושיקטו קרייזי ספייסי

הספייסי סלמון מכיל סלמון פיקנטי, אבוקדו, בצל ירוק ופירורי טמפורה במעטפת סלמון ואבוקדו.
אני מאוד אהבתי את שילוב כל הטעמים.
מורגשת איכות המוצרים בהם משתמשים במטבח.


השיקאגו ספייסי מכיל סלמון, טונה, ילוטייל, בצל ירוק, מלפפון ומיונז ועטוף באבוקדו.
מלמעלה, כמו אבני חן ירוקות, זרועים ביצי דגים שנצבעו באמצעות ווסאבי.
כמה יפה- ככה טעים!




פילה בקר טפויאקי
קוביות פילה בקר מוקפצות על פלטת טפויאקי, יחד עם ירקות ברוטב יין לבן וחמאה.
כשהגיעה המנה שאלתי את עצמי בשביל מה אנחנו צריכים אותה, הרי כל הארוחה מבוססת על דגים נאים, אז מה פתאום בקר מבושל?
אחרי הביס הראשון הבנתי כמה הייתי צריכה את המנה הזו.
הבקר רך כמו חמאה ומלא בעסיסיות.
זוהי הפתעה ענקית לנגוס בו ולגלות את כל הטעמים הטובים מתפרצים ממנו.
מלבד העסיסיות המעולה, לבשר ישנו טעם מעט חרוך, כאילו עשו אותו בברביקיו.

הרבה פעמים כשמגישים בשר בקר והוא מתקרר בצלחת, הוא מרגיש יבש. לא במנה הזו. היא שמרה על עסיסיות גם לאחר שהתקררה.
מעולה!





קינוח

קיבלנו שלשה קנוחים אבל אני מראה לכם רק אחד. כי הוא היה כ"כ מושלם שהכל מתגמד לעומתו. תאמינו לי- הזמינו אותו ותברכו אותי על ההמלצה:

אננס מסקרפונה
חצי אננס ממולא בקרם מסקרפונה ואננס מקורמל.
מוגש על צלחת מלאה קוביות קרח המעצימות את המראה היפייפה של המנה.

אוי. זה היה טעים!
השילוב בין האננס המושלם לגבינת המסקרפונה המתקתקה ולקרמול גורם לך לתהות אם יש אלוהים ואם ישנה סיבה לזה שהאננס לא גדל ככה באופן טבעי.
לכו על זה. אתם חייבים!





קיוטו
רחוב אריה שנקר 7, הרצליה
09-9587770
אתר המסעדה- www.kyoto.co.il