פסטיבל שף תאכל מס' 19






פסטיבל "שף תאכל" (איזה שם גאוני!) מתקיים בפעם ה-19 ומאגד תחתיו  מסעדות איכותיות הפותחות את שעריהן לקהל הרחב לארוחת טעימות שווה במיוחד ובמחיר נגיש: 84 ש"ח לסועד לארוחה מלאה.

פסטיבל "שף תאכל" ה-19 יתקיים בין התאריכים ה-11-22.1.15 ויכלול מסעדות רבות וטובות ובהן:

  • SAKAI
  • שיין אנד שארפ
  • אלדין בשדרה
  • ויסטה
  • הספסל
  • כיופים סנטר
  • הבלינצ'ס ההונגרי
  • צ'ופ צ'ופ
  • ועוד...
אירוע ההשקה נערך במסעדת שיין אנד שארפ בתל אביב הידועה בבשרים המשובחים שהיא מגישה.


באירוע נחשפתי למנות מגוונות וטובות שיוצעו לקהל סועדים בימי הפסטיבל:

ממסעדת צ'ופ צו'פ של השף מור בק:


כריכוני בשר  מעושנים

אסאדו וחזה בקר מעושנים, בכריכונים קלילים המועשרים במיונז שום, צ'ימיצ'ורי ופייסט פלפלים חריפים.
מיקס אווז מתקתק ואנטריקוט מעושן מוגש בכריכוני לחמניות עם ווסאבי, שום ובלסמי.



ממסעדת שיין אנד שרפ של השף אלעד לוי:

הקובה של סבתא
קובה פריך וטמים על מצע טחינה וסלט בורגול.



ממסעדת הספסל של שף זיו רשף שמחוני:


סופלקה סייטן עם יוגורט עיזים




ממסעדת כיופי סנטר של השף מוריס צור:


פטה כבד עם מולארד אווז ועירית
לא לפספס!
הפטה עדין, נימוח ומענג.
שמחה לחיך!




ממסעדת שיין אנד שרפ של השף אלעד לוי:

אנטריקוט

אחד האנטריקוטים הטובים ביותר שאכלתי עד היום אם לא הטוב ביותר.
האנטריקוט מוגש עם עצם פתוחה לכל אוכה ובתוכה מוח עצם רך וטעים.
מומלץ בחום!




ממסעדת הספסל של שף זיו רשף שמחוני:

בקר בבישול איטי עם רוטב יין אדום ופירה

מנה מאוד ביתית במראה ובטעמים



ממסעדת הבלונצ'ס ההונגרי של שף אבי מרון

מבחר בלינצ'סים

בלינצ'ס וניל, בלינצ'ס שוקולד ובלינצ'ס תותים.







בלינצ'ס הוניל היה נחמד ועדין, בלינצ'ס השוקולד הזכיר לי מאוד קינוח נפוץ בשנות התשעים שמכרו באחת מרשתות ההמבורגר, ובלינצ'ס התות היה לא פחות מנהדר! גם יפה למראה וגם טעים.

לאורך ארוחת הטעימות הוגשו בקבוקי סומרסבי- סיידר תפוחים אלכוהולי קליל.
אני לא שותה אלכוהול ולכן לא טעמתי ממנו, אך מיושבי השולחן סביבי הבנתי שטעמו מאוד עדין וכמעט ולא מורגש בו האלכוהול.



כאמור, הפסטיבל מתקיים בין התאריכים: 11-22.1.15.
הזדמנות לאכול ממיטב מנות מסעדות היוקרה במחירים עממיים.

פסטיבל "שף תאכל"