לפני כמה ימים קיבלתי חבילה מלאת כל טוב- מגוון גבינות מבית משק יעקבס:
מיד ידעתי שאת ההתנסות הזו אערוך באמצעות ארוחת בוקר ישראלית:
את גבינת הקשקבל והגאודה גירדתי אל תוך חביתה שקופלה והתחממה עוד קצת על המחבת עד להתחה של הגבינות:
את יוגורט הכבשים העברתי במעבד מזון יחד עם תותים ויצא לנו שייק תותים מדהים!
ומגבינת המנצ'גו גירדתי רצועות דקות וארוכות שהשתלבו בתוך סלט ירקות חתוך גס:
לצד המנות האלו הונחו יתר הגבינות ובלוויית חלה טרייה הן השלימו את הארוחה.
מפתיע לקרוא על גבי האריזות שרוב הגבינות בעלות 5% שומן בלבד! הן כ"כ עשירות בטעמן ובמרקמן ובקלות אפשר לטעות ולחשוב אותן לגבינות שמנות הרבה יותר.
את גבינות "משק יעקבס" ניתן בהחלט להשוות לגבינות מיובאות משובחות ואף אגדיל ואומר שגבינות "משק יעקבס" נותנות פייט רציני ומנצחות חלק גדול מהגבינות היקרות יותר הנמצאות על מדפי רשתות השיווק.
מומלץ!
את גבינות "משק יעקבס" ניתן להשיג ברשתות המזון הגדולות ובצרכניות פרטיות.
לרשימת החנויות בהן ניתן לקנות את הגבינות הנהדרות לחצו פה