חדש על המדף - יום האהבה

 

 


צילומים:קשת זאבי, בועז נודלמן, יערה כהן איכילוב, א.ל ייצור ושיווק, עידו קימלוב, VITAKRAFT, יח"צ

 
סיפור אהבה מתוק ומלוח
לרגל השקת מלחיה חדשה המכילה מלח הימלאיה ורוד דק המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, חברת "מלח הארץ" חברה לרביביה וסיליה, לחגוג את חג האהבה הבינלאומי Valentine's Day- אשר מצוין ב-14.2. במסגרת שיתוף הפעולה, רביבה וסיליה יציעו מהדורה מיוחדת של עוגת בראוניז שוקולד עם מלח הימלאיה ורוד, שילוב מושלם של מתוק עם מלוח- ממש כמו מרבית סיפורי האהבה, של הפכים משלימים.




לרגל חג האהבה רביבה וסיליה יציעו הרכבת מארזים, אשר יכללו את בראוניז מלח ההימלאיה וכמובן את מגוון המאפים והמתוקים המוכרים והאהובים. יוצעו גם מלחיות ומטחנות מלח של מלח הארץ ויחולקו מתנה מלחיות מלח הימלאיה דק.


המלחייה החדשה המכילה מלח הימלאיה דק, באה לאור הצלחתה הגדולה של סדרת ההימלאיה של מלח הארץ והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה המלח הורוד נחשב למלח ייחודי ומוערך על-ידי שפים וחובבי הבישול והקולינריה. כעת, המלחייה החדשה, המכילה מלח הימלאיה דק, מאפשרת שימוש נוח ונגיש בבישול עם המלח האהוב.


מחיר מארז בראוניז: 42 ש"ח

מחיר מלחיות ומטחנות מלח החל מ:9.9 ₪

להשיג במעדניות של רביבה וסיליה: תל-אביב- ניסים אלוני 10, רמת השרון- המייסדים 1


מתכון בראוניז שוקולד ומלח הימלאיה ורוד "מלח הארץ" של רביבה וסיליה


מצרכים להכנת תבנית בגודל 25 על 35 ס"מ:

250 גרם חמאה

350 גרם שוקולד מריר

חצי מנת אספרסו ארוך

3 ביצים במידה L

400 גרם סוכר

245 גרם קמח

5 גרם אבקת אפייה

3 גרם מלח הימלאיה ורוד של מלח הארץ

אופן הכנה:

ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן מארי.
כשהתערובת חמה מוסיפים לה את האספרסו ומערבבים היטב.

במיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה, כ-10 דק'.

מוסיפים בהדרגה לביצים את תערובת השוקולד, כשהיא חמה, תוך ערבוב.

מוסיפים את היבשים שעורבבו היטב, למיקסר באותו האופן, מערבבים רק עד שאחיד.

מוודאים שלא נותרו גושי קמח על-ידי ערבוב ידני עם קלף ועם מטרפה.

מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת עם נייר אפייה ומיישרים מפזרים לקישוט מלח הימלאיה ורוד למעלה.

אופים את העוגה בתנור שחומם ל- ⁰150 למשך 30 דק', עם סיבוב באמצע האפייה.




בתאבון וחג אהבה שמח!



איך אומרים אני אוהב אותך בחתולית?
יום האהבה הבינלאומי ה-Valentine's Day, מהווה הזדמנות נהדרת להגיד לחתול שלך כמה אתם אוהבים אותו. חברת ביופט מציעה מגוון מעדנים ומזון איכותי לפינוק המושלם לחתולים:


המעדנים, של המותג האירופאי 'ויטהקרפט', מתאימים לחתולים בכל הגילאים ומעוצבים באריזה חמודה ולבבית. המעדנים מגיעים במגוון טעמים מיוחדים, ובשלושה מרקמים: ג'לי, פטה רך ורוטב נוזלי, ובמשקל 85 גרם. המעדנים המיוצרים באירופה בתקני איכות מחמירים, מכילים מעל ל- 50% רכיבים מן החי, עשירים בחלבון, מכילים מגוון ירקות, ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר. מחיר מומלץ לצרכן: 5.9 ₪




בנוסף, סדרת החטיפים המפנקים "קט יאמס" מתאימים לכל סוגי החתולים, מכילים מעל 70% רכיבים מן החי וללא תוספת סוכר, מגיעים בטעמים האהובים על חתולים: בטעם גבינה מפנק, בטעם נקניקיות כבד טעים במיוחד, בטעם סלמון ובטעם עוף. מחיר מומלץ לצרכן: 16 ₪.




מזון מלא ומאוזן לחתולים החיים בעיר של המותג החדש "URBAN CHOICE", אשר מבוסס על שלושה עקרונות מרכזיים: שמירה על המשקל, הרגעה והפחתת מתחים ושמירה על כפות הרגלים העור והפרווה. סדרת מזון החתולים כוללת ארבעה סוגים של מזון יבש לגורים ,בוגר עוף, בוגר סלמון לחתולים רגישים וסטירילייזד&FIT המתאים במיוחד לחתולים מסורסים ולחתולות מעוקרות. בנוסף למזון היבש, ישנו מגוון רחב של מזונות משלימים כגון חטיפים , מעדנים ועוד תחת הקונספט של URBAN CHOICE על מנת לתת מענה רחב ככל האפשר לצרכנים מחיר מומלץ לצרכן : מזון יבש בין 115 ₪ ל329 תלוי במשקל וסוג המזון. מעדנים וחטיפים בין 5.9-16.9 ₪




להשיג בחנויות לחיות המחמד המובחרות

חג אהבה שמח!



כשאוהבים, דואגים לחצי השני שלנו למגבת חמה ביציאה מהמקלחת
המגבת קרה? כבר לא! Plasson-OnLIne - אתר הסחר של פלסאון, מציג מחמם מגבות איכותי, חסכוני ובטיחותי – פינוק אמיתי לימים (והלילות) הקרים.




לילה קר מזמן תענוגות משלו: שוקו חם, מיטה שחוממה מראש ומגבת חמה ויבשה - ישר אחרי מקלחת מהבילה...

ת'כלס, מה יותר חכם ומשתלם מלהניח את המגבת, בנונשלנט, על מחמם המגבות האלגנטי שבחדר האמבט, וליהנות ממנה רגע אחרי המקלחת? מחמם המגבות של פלסאון חסכוני, בטוח, פשוט לשימוש ודואג לחמם ולייבש את המגבות. מה עוד אפשר לבקש ממחמם מגבות?

באתר מוצעים שני דגמים של מחמם מגבות, הכוללים מפסק הפעלה אותו יש לחבר לנקודת חשמל. המחממים פרקטיים, נוחים לשימוש וקלים לניקוי ולתחזוקה:
 

 

¨ מחמם מגבות עם מדף FLAM (דגם 6220), עשוי נירוסטה. מידות: רוחב 60 ס"מ, אורך 45 ס"מ, עומק 23 ס"מ. מחיר: 1,309.85 ש"ח

¨ מחמם מגבות ישר Warmer (דגם 6203) מצופה ניקל. מידות: רוחב 50 ס"מ, גובה 80 ס"מ, עומק 12 ס"מ. מחיר: 734.17 ש"ח


אחריות: שנה

להשיג באתר https://bit.ly/3t0edQe



אם יש אוכל של אהבה- הרי שמדובר בקוסקוס!

חברת "תומר", המייבאת את הקוסקוס ממרוקו, מציעה מתכון נהדר לעגבניות ופלפלים חמים, ממולאים בקוסקוס ועשבי תיבול


הקוסקוס המשובח מיוצר במפעל DARI במרוקו - מהמפעלים הגדולים והוותיקים במדינה, המתמחים בקוסקוס. הוא מיוצר מחיטת דורום איכותית, ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל והוא מתאפיין בצבע צהוב ובטעם אותנטי, הדומה לקוסקוס המסורתי המיוצר בעבודת יד. הקוסקוס מהיר ההכנה מוצע בשני גדלים של גרגירים – דק ובינוני ובשלושה גדלים של אריזות: 350 גרם, 500 גרם וק"ג.


אופן ההכנה פשוט וקל: מכניסים את תוכן האריזה לקערה, מוסיפים שמן זית ומערבבים. מוסיפים לקערה מים רותחים עם מעט מלח. מערבבים, מכסים ומחכים 5 דקות לספיחת הנוזלים. מסירים את המכסה ומאווררים את התוכן בעזרת מזלג.


הקוסקוס מתאים למגוון תבשילים ומאכלים: החל במרק הקלאסי הכולל ירקות וחומוס, עבור בתוספת למנה עיקרית או כמילוי לעוף או ירקות וכלה בסלט בשילוב ירקות, פירות, פירות יבשים או אגוזים ועוד.




מחיר: כ- 5.90 ש"ח - לאריזה במשקל 350 גרם ; כ-8.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם, כ-15.90 לאריזה במשקל 1 ק"ג.

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ מהדרין הרב אברהם רובין ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

להשיג ברשתות השיווק ובמכולות ברחבי הארץ.




הצעה למתכון: עגבניות ופלפלים חמים, ממולאים בקוסקוס, גזר, שום ועשבי תיבול


מצרכים:

5 עגבניות קטנות + בינוניות, אדומות ומוצקות

4 פלפלים ירוקים, קטנים, חצויים

4 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות

18 כפות קוסקוס "דארי", מוכן לפי ההוראות

6 שיני שום, כתושות

4 כפות פטרוזיליה ו/או כוסברה, קצוצה

1- 2 גזר, מגורר דק

1/2 כפית מלח

1/3 כפית פלפל ארבע העונות

4 + 3 כפות שמן זית




אופן ההכנה:

¨ לחמם תנור ל-200 מעלות

¨ לחתוך את החלק העליון של העגבניות – ולשמור

¨ להניח אותן הפוכות על מגבת נייר

¨ לטגן ולהזהיב את הבצל ב-3 כפות שמן זית

¨ לערבב קוסקוס עם עשבי תיבול, שום, מלח ו-2 כפות של שמן. לטעום ולתקן תיבול. אם חסר שמן – להוסיף עוד כף או שתיים, לפי הצורך

¨ למלא את העגבניות והפלפלים בתערובת. לפזר מעל את הבצל המטוגן

¨ להניח את הירקות הממולאים בתבנית מתאימה לתנור. לשים בצדי התבנית את הכיפות של העגבניות

¨ לאפות כ-15 דקות, עד שהחלק העליון של המלית מזהיב יפה והבצל משחים מעט

** בתוכן העגבניות אפשר להשתמש להכנת סלט

** מעל לירקות אפשר לפזר גבינה צהובה, מגוררת

** בהגשה: מומלץ לכסות את העגבניות בכיפות שהוסרו