גלידת ארטה ARTE

   

     
    

יש מישהו שלא אוהב גלידה?
ברור שאין...
על כן, כשהוזמנתי לסקר את גלידת ארטה לא הססתי ומיד עניתי בחיוב, אבל לא רק בגלל הגלידה, אלא גם בגלל שזוהי גלידה שמתאימה לכולם.



מה זו גלידה שמתאימה לכולם? זוהי גלידה שאפשר למצוא בה מענה לשלל אנשים:

לרגישים לחלב, גלוטן, אגוזים וביצים (ניתן למצוא גלידות ללא המרכיבים)
לטבעוניים (על בסיס סויה/מים)
לסכרתיים (ללא סוכר)
גלידת דיאט מכל הסוגים: סורבה, יוגורט וגלידה רגילה
ועוד...







ולמרות כל ההגבלים וההפחתות- כל הגלידות מעולות!





סורבה:



בנוסף להתחשבות בהגבלות של הלקוחות, בגלידת ארטה לא משתמשים בצבעי מאכל.  צבעי הגלידה הם הצבעים המקוריים המגיעים מן הפירות, האגוזים והתבלינים השונים.
לדלידות לא תמצאו תוספות כגון סוכריות, שוקולדים וקצפת. פה הגלידה היא המרכז ולא הקישוטים המסוכרים.

סיסי ומרקו, הבעלים והשף הראשי, משתדלים לחדש כל הזמן עם טעמים חדשים ואיכותיים.
סיסי ומרקו, עולים חדשים מאיטליה, למדו בבית הספר הגבוה להכנת גלידות באיטליה ומיישמים בארץ את המידע הרב שצברו.




באופן לא מפתיע, חומרים הגלם הם מהמשובחים שיש.
חלק מהחומרים נקנים בשוק לוינסקי ועוברים "טיפול" במקום (קרמול, טחינה וכדומה), חלק מיובאים וחלק נעשים בעבודת יד ע"י אמא של סיסי (עוגות ועוגיות המשמשות להכנת חלק מהגלידות).









במקררים אפשר לראות גלידות בהתהוות וחומרי גלם מפתיעים לגלידות (כגון עלי שושנים)





מלבד הטעמים הטובים וסבר הפנים הנעימות של  סיסי, מרקו וצוות העובדים, המקום מצוחצח, נקי ומעוצב למשעי- כיף כיף כיף!



מלבד הגלידות המשובחות תוכלו לראות ולהנות מתצוגות אומנות מתחלפות ומערבי ג'אז בכל יום חמישי.






אני ממליצה!

גלידת ארטה
נחלת בנימין 11 (מדרחוב)
תל אביב