רצועות בשר ברוטב שמנת מבשר עגל של המותג "אדום אדום"


מקור הבשרים של המותג "אדום אדום" הינו בעגלים שגודלו וטופחו בארץ בחוות גידול בתנאי גידול אופטימליים בהשגחה וטרינרית קפדנית.
כל אלה מקנים לבשר את הטעם והאיכות הגבוהים ביותר.
הבשר מיוצר במפעל המצויד בטכנולוגיה המתקדמת והמובילה בעולם בתחום, ונמצא תחת פיקוחם וידיהם האמונות של טובי הקצבים.
את מגוון הנתחים של "אדום אדום" ניתן למצוא אצל הקצב באטליז ובקצביות ברשתות המזון.

קיבלתי להתנסות נתחי עגל ובהם רצועות להקפצה.
הבשר הינו מנתחים אחוריים של העגל ועל כן הוא רך מאוד.
צבע הבשר מאוד עשיר והעבודה איתו במטבח היתה קלה ומהירה.



הכנתי תבשיל טעים מאוד שהתווסף לפסטה ויצר ארוחה משגעת.

להלן המתכון:
רצועות עגל ברוטב שמנת

חומרים:
רצועות עגל של "אדום אדום"
חמאה (או לשומרי כשרות- שמן זית)
פטריות שמפניון
בצל
שום
עלי בזיליקום
שמנת (לשומרי כשרות- תחליף שמנת מסויה)
מלח עשבי תיבול של מלח הארץ
פלפל שחור
אגוז מוסקט


ההכנה:
פרסו את ה-בצל, שום ו-הפטריות וקצצו את עלי הבזיליקום.
הוסיפו אותם בהדרגה לסיר וטגנו אותם.









הוסיפו את רצועות העגל ובשלו עד למידת העשייה הרצויה.




הוסיפו את השמנת.




תבלו באמצעות התבלינים

הביאו את התבשיל לרתיחה ובשלו על אש נמוכה תוך כדי ערבוב לעוד כ- 5 דקות.

הוסיפו את התבשיל על פסטה ותתענגו מכל ביס!


בתיאבון!