דג פורל כבוש במהירות באמצעות פילה פורל ים נורווגי של "בלדי"




חברת "בלדי" המתמחה בעיבוד, ייצור, ייבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף ודגים משיקה בימים אלו מוצר חדש שמגיע למקררי רשתות השיווק: פילה פורל-ים נורבגי.

פורל-ים נורבגי הנו דג ממשפחת הסלמון אשר מגיע היישר מהפיורדים הידועים של נורבגיה, צבעו אדמדם ובשרו עסיסי הודות לתכולת השומן הבריא. הדג עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה 3, אשר מיוחסות להן השפעות בריאותיות חיוביות.
ישנו קונצנזוס ציבורי לגבי הערך הבריאותי הגבוה שבאכילת דגים. מחקרים אחרונים בתחום הוכיחו קשר בין צריכת דגים ובין ירידה באחוזי הסיכון למחלות לב, שבץ ואלצהיימר. כיום פורל ים נחשב מזון עשיר בחלבון ודל בשומן רווי.

הפעם, בחרתי להכין את הדג באופן קל ופשוט המעניק לנו תוצאה של דג כבוש המשדרג כריכים וסלטים.

החומרים:
חבילת פילה פורל של בלדי
מלח
פלפל
שמן קנולה
אופציונלי- מיץ לימון


ההכנה:

לשטוף היטב את הדג ולהסיר ממנו את העור (אני ממליצה לתת אותו לחתולי הרחוב- הם יודו לכם מאוד!).



לעסות את הדג היטב בעזרת מלח ופלפל שחור ולהניח במקרר למנוחה של 5 שעות (אפשרי גם כל הלילה)



להוציא מן המקרר ולעסות במעט שמן קנולה.
אופציונלי- להוסיף מיץ לימון.

כעת, פרסו את הדג לפרוסות בעובי הרצוי ואיכלו בתאבון!





משקל אריזה של פילה פורל-ים נורבגי מנות (פרוס) נע בין 700 גרם ל- 1.2 ק"ג.

מחיר מומלץ לצרכן של פילה פורל-ים נורבגי מנות של חברת "בלדי" נע בין 59.90 ש"ח לבין 69.90 ש"ח לק"ג.
ניתן להשיגו ברשתות השיווק הבאות: מחסני השוק, סופר ספיר, ויקטורי, סופר ברקת, רשת קו-אופ שופ, מגה, יוחננוף, מחסני להב, פרש מרקט, רמי לוי ורשת חצי חינם.

על הדגים הקפואים של בלדי :
שוק הדגים הקפואים מגלגל על-פי הערכות כמיליארד שקל בשנה בישראל וזאת בעקבות העובדה כי צריכת הדגים בישראל נמצאת בשנים האחרונות בעלייה. המטרה של חברת בלדי במהלך הנה להעמיק את נוכחותה בשוק הדגים הקפוא על יד כך שתציב תחרות למותגי דגים קפואים אחרים המיובאים ממדינות שונות בעולם.
דגים הם מוצר מזון רגיש ביותר ועל כן בבלדי עושים הכל על מנת להביא לקהל הצרכנים את הדגים הטובים והאיכותיים בעולם. חברת בלדי הוותיקה שהחלה את פעילותה בישראל בשנת 1916 וכיום חוגגת 100 שנה להיווסדה, שמה דגש על ייבוא דגים קפואים מהחברות בעלות המפעלים המתקדמים ביותר בעולם תוך שמירה על טריות ואיכות המקסימלית.