קינוח קיצי עם גלידת לה קרמריה ופירות יער La Cremeria




הקיץ הגיע ואיתו משלוח גלידה משובח של לה קרמריה.
קפיצה לשופרסל ומציאת פירות יער יפייפיים גרמו לגירוי מוחו של השף הצעיר, עידו, ולהמצאת קינוח חדש עם המוצרים החדשים.



יחד עם עידו הכנתי מיני דונאטס במכשיר המולטיקייק.

הבלילה מורכבת מ:

1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמן קוקוס
1/3 כוס חלב
3/4 כוס קמח תופח
1/2 כפית אבקת סודה
קורט מלח
מעט קנמון
חצי כפית קקאו

*כוס חד פעמית



בין כל שני דונאטס מניחים כף גלידה ומכניסים למקפיא להתייצבות.

בינתיים, מכינים קצפת ומניחים בסיר קטן:
פירות יער
מעט סוכר
תמצית וניל
זרזיף מים




מבשלים על אש נמוכה עד להתמוססות הסוכר והפשרת פירות היער.

מוציאים את הדונאטס מהמקפיא, מזליפים מעל קצפת ומפזרים מעט פירות יער.



יוצא שגעון!



בתיאבון!