פסטיבל "שף תאכל"

 



פסטיבל "שף תאכל" (איזה שם גאוני!) מתקיים בפעם ה-17 ומאגד תחתיו מעל 70 מסעדות איכותיות הפותחות את שעריהם לקהל הרחב לארוחת טעימות שווה במיוחד ובמחיר נגיש: 84 ש"ח לסועד לארוחה מלאה.

פסטיבל "שף תאכל" ה-17 יתקיים בין התאריכים ה-12-23.1.14 ויכלול מסעדות רבות וטובות ובהן:

אירוע ההשקה נערך במסעדת קאסה נובה היפייפיה בנמל יפו:




באירוע נחשפתי למנות מגוונות וטובות שיוצעו לקהל סועדים בימי הפסטיבל ואני שמחה להמליץ לכם על חלקן:

ממסעדת "Casa Nova" של השף ניר דגן:

סביצ`ה דג עם תפוחים, בניחוח עלי נענע ולימון.
מנה שהיא גם מנה קרשונה וגם קינוח- מפתיעה וטובה!



פילה בורי ברוטב בוטנים, צ`ילי וחלק קוקוס.
מנה נהדרת לנמנעים מגלוטן.
הדג רך מבפנים ופריך מבחוץ ועשוי במידה המדוייקת.
אחת ממנות הדג הטובות שאכלתי לאחרונה!




ממסעדת מנציני של השף הרי סינג:

סופלה כמהין אורירי.
אין מספיק מילים בלכסיקון העברי לתיאור המנה המעולה הזו.
חובבי הפטריות יתענגו עליה!
המנה מתאימה לטבעוניים.



חזה עוף בשמנת ופרמז`ן עם ניוקי קריספי.
בדר"כ אני לא מחובבות חזה העוף אבל הפעם הוא הפתיע- היה רך ונימוך וניכר עליו שהושקעה בו עבודת הכנה.
הרוטב מעולה והניוקי קריספי וטעים.
מתאימה למי שמעדיפים מנות ללא גלוטן, בתנאי שלא יאכלו את הניוקי.



ממסעדת "עד העצם איירפורט סיטי" של השף שחר שייקוביץ:

סלט שרימפס, עלים וירקות שורש.
כבשה אותי צבעוניות המנה בה משתלבים צבעי השרמפסים הכתמתמים עם מדרג הצבעוניות העולה של הירקות.
המנה בשרנית, עסיסית ומעולה!



ממסעדת "בלזק" של השף נתי שפריר:

מרק קישואים עם קרוטונים מטובלים וגרעיני דלעת:
מנה ראשונה שמבחינתי יכולה גם להיות מנה סוגרת:
חמימות מנחמת במרק במרקם שמנת עם כל טוב.



ממסעדת "לינדה" של השף מיקי סויסה:

טורטליני לבנה עם טחינה צבועה בסלק.
מענג בחמיצות מפתיעה.



ממסעדת "קפה G" של השף גיא פרץ:

קוקילידה.
כמה פשוטה הקוקילידה- ככה היא מנצחת כמעט כל קינוח אחר.
מנה יפייפיה ומעולה.



כאמור, הפסטיבל מתקיים בין התאריכים: 12-23.1.14. בהחלט מומלץ!


פסטיבל "שף תאכל"