מלח הארץ



 "מלח הארץ" הינה היצרנית העיקרית של המלח בישראל מאז 1922.
"מלח הארץ" מופק בתהליך טבעי ממימיו הצלולים של הים האדום, מניב מלח ים נפלא, טבעי וטהור.
מותג "מלח הארץ" מוביל את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציע מגוון רחב של מלחים בטעמים במרקמים ולשימושים שונים.

כולם מכירים את המלחים הרגילים:


במלחים הרגילים והמוכרים ישנם:
  • סדרת הצנצנות  - המציעה אריזה משודרגת ונוחה לשימוש למלח גס ולמלח העדין באריזת 1 ק"ג.
    בסדרה זו מוצע המלח לראשונה בארץ באריזה שקופה, המאפשרת לראות את המלח ולהבחין בסוגים השונים. פתח הצנצנת רחב ומאפשר הכנסת יד (לפעולת זריית המלח).
  • סדרת מלח הים האדום– המגיעה במלחיות בעלות עיצוב חדש, בהן מתמקד עיקר המהלך של  המיתוג הממקם את סדרת "מלח הארץ -  הים האדום" כחלק מעולם המזון, ומוביל לקבלתן של המלחיות כ"אורחות רצויות" על כל שולחן. המוצר מופיע ב 3 סוגי אריזה: מלחיית 250 גרם, מלחיית 500 גרם ואריזת קרטון המכילה 1 ק".
  • סדרת המלחים הפונקציונאליים - המיועדת לקהל ממוקד הזקוק למוצרי המלח מטעמים בריאותיים. הסדרה כוללת 2 מוצרים: מלח מופחת 50% נתרן, ומלח מועשר ביוד. מלח הארץ – 50% מכמות הנתרן - מומלץ לסובלים מלחץ דם גבוה ולמי שמבקשים לשמור על תזונה בריאה ומאוזנת
  • מלח אטלנטי נחשב למלח בריא, הוא בעל מרקם פריך, אינו מעובד ואין בו טעמי לוואי שכן הוא מופק ישר מקרקעית הים.
    המלח האטלנטי  נאסף בשיטות מסורתיות ללא כל תהליכי עיבוד וכך מותיר בתוכו את כל המינרלים של מי הים.
    לאחר האיסוף הוא עובר ייבוש בשמש לצורך אידוי יתרת המים ובשל כך הוא מכיל את מקסימום כמויות היוד והמגנזיום.
    רוב הטבחים בעולם מצביעים על מלח ים אטלנטי כטוב ביותר לתיבול. המאפיינים של המלח האטלנטי הינם מרקמו הפריך והלח וכן צבעו האפרפר שמקורו ברכיביו הטבעיים ובבריכות בהן הוא מיוצר.
וכעת אני שמחה להכיר לכם את המיוחדים:

"מלח הארץ – טעמי עולם" -  סדרת הפרימיום המציעה פתיתי מלח בארבעה טעמים וצבעים שונים אשר מיועדים לפיזור על מאכלים וסלטים לאחר הבישול.

בסדרה: פתיתי  מלח שחור, פתיתי מלח רוזמרין, פתיתי מלח מעושן, פתיתי מלח בניחוח לימון ו-פתיתי מלח לבן.


פתיתי מלח שחור
מכילים תוספת של פחם טבעי המאזן את החומציות בגוף ותורם מראה מעניין לכל מנה. מתאים במיוחד למאפים בשר ודגים.


פתיתי מלח רוזמרין
מכילים רוזמרין טבעי ומהווה תוספת עדינה של טעמים.. מתאים במיוחד למאכלי טלה, תפו"א ומרינדות.


פתיתי מלח צילי
פתיתי מלח צ'ילי, בחריפות מעודנת מתאימים במיוחד למאכלי דגים, בשר ,טלה, תפו"א, מרינדות ותיבול.


פתיתי בניחוח לימון
מתאים במיוחד למאכלי דגים, סלטים, תפו"א, מרינדות ותיבול

פתיתי המלח מופקים מחומרים טבעיים בלבד. מקור טעמם הייחודי טמון בשילוב נדיר של מספר גורמים: כמות גשמים מועטה, רוחות חזקות וחשיפה לשמש.
תהליך הייצור משלב שיטות מסורתיות עם שיטות מתקדמות: אידוי מי ים טבעי על ידי השמש והרוח, ובקרה באמצעים מתקדמים. הודות לתהליך ייצור זה, נוצרים קריסטלים עדינים וחלולים בצורת פירמידה. צורת הפירמידה הייחודית למוצר הופכת את המלח לפריך ומאפשרת לפוררו בקלות על המנה וליהנות מטעם שונה מהרגיל. פתיתי המלח מהווים שדרוג לכל ארוחה ומשמשים לתיבול, קישוט ובישול כל מנה, החל מבשרים וכלה בקינוחים.



ניתן לקנות את מלחי הגורמה בטעמים בחנויות "דרך האוכל" ו"ספייסי" בתפוזרת במשקל