פסטה ברילה

   

יש פה מישהו שלא מכיר את ברילה? שירים יד!
נו, ברור שכולם מכירים את ברילה!

לפני כמה ימים הוזמנתי להכיר קצת יותר טוב את מוצרי המותג בסדנת בישול שנערכה בבית הספר לבישול "מבשלים חוויה" של השף יניב פרטוש.
בסדנא הוצגו בפנינו מוצרי החברה והוטלה עלינו המשימה להכין ארוחה שלמה המבוססת על פסטות ברילה.
נתבקשנו להכין סלטים הכוללים פסטות, מנות דגים המשלבים פסטות וקינוחים מבוססי פסטה.
סביבנו היו מפוזרים מיטב המוצרים במטבח רחב הידיים והמאובזר היטב-

צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"


צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"

יעל הכינה קינוח מעולה באמצעות קנלוני:

צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"


צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"


צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"


והיו גם הדגים שאני הכנתי בעזרתה של אורלי המקסימה- אורלי פילטה את הדגים ואני הכנתי את הרוטב:
צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"

צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"

צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"

צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"

צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"

הדגים הוגשו לצד פסטה מעולה שהכין ג'אקומו

צולם ע"י יפעת. בעלת הבלוג "צרכנות, תרבות, הנחות ומה שבינהם"

יצאה לנו ארוחה נפלאה, טעימה ומגוונת וכל כולה על בסיס פסטה ברילה!
כשחומר הגלם משובח- כל מנה תצא מעולה!
ולסיום, המתכון לרוטב שהכנתי לדג:
חופן של עלי :כוסברה,  פטרוזילה,נענע,בזיליקום
חצי לימון מנוקה מגלעינים  (הלימון עם הקליפה)
מיץ מלימון שלם
פירורי לחם
כף מיונז
כפית חרדל גרגירים
2 שיני שום
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט סומק אם יש
אופציונלי- מעט אורגנו וטימין יבשים
מעבדים הכל במעבד מזון.
מניחים על דג פילה או בתוך ועל דג שלם בתנור בחום גבוה ל-20 דקות.

בתאבון ולהתראות!